Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sygnały Gotartowice FC Lgoczanka
Ave Juve Tactiek TA4
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 45.5
good Schieten excellent
weak Passen adequate
very good Verdedigen good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farjaszewski met een snelle inworp. Pallesi speelt de bal door. Stamatis is nu in balbezit. Stamatis schiet op doel. Hongwen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - FC Lgoczanka 0:1

4e minuut.
Pallesi met een sublieme pass. Stamatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatis probeert naar een medespeler te passen. Bęś rent richting de bal. Bęś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Franken probeert de bal aan de voet te houden. Stamatis is nu in balbezit. Stamatis passt de bal met de wreef. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domingues heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Farjaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Farjaszewski passt de bal met de wreef. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej geeft de bal voor. Bęś maakt een snoekduik en kopt de bal. Hongwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - FC Lgoczanka 0:2

13e minuut.
Stamatis is nu in balbezit. Sarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś haalt uit met een fantastische trap. Hongwen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - FC Lgoczanka 0:3

16e minuut.
Pietrzykowski geeft de bal voor. Domingues onderschept slim de pass. Magdziej rent richting de bal. Magdziej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Rydol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrus is nu in balbezit. Rydol maakt een afschuwelijke overtreding. Rydol krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Stamatis kopt de bal weg. Farjaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Farjaszewski passt de bal met de wreef. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - FC Lgoczanka 0:4

42e minuut.
Vanghelie probeert de bal met de borst te controleren. Pietrzykowski rent richting de bal. Pietrzykowski passt de bal zonder na te denken. Bęś is nu in balbezit. Bęś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sygnały Gotartowice 61%, FC Lgoczanka 39%.
Sygnały Gotartowice - FC Lgoczanka 0:4

55e minuut.
Vanghelie passt de bal in één keer door. Ambrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Szulgo ... Strafschop! Directe rode kaart, Szulgo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szulgo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ambrus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Paerts neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Franken rent richting de bal. Franken schiet op doel. Ubaque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - FC Lgoczanka 1:4

56e minuut.
Farjaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Farjaszewski passt de bal met de wreef. Magdziej probeert naar een medespeler te passen. Bęś is nu in balbezit. Bęś schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Sarda geeft een hoge lob. Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken passt de bal met de wreef. Paerts rent richting de bal. Paerts haalt uit met een fantastische trap. Ubaque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Dowgwiłło geeft de bal voor. Pietrzykowski probeert de bal aan de voet te houden. Pietrzykowski passt de bal in één keer door. Bęś rent richting de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Ngọc Thiện de bal onder controle te krijgen. Oprescu is nu in balbezit. Pietrzykowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pietrzykowski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Sarda is nu in balbezit. Bęś verovert de bal door een tackle van achteren. Bęś met een sublieme pass. Stamatis heeft problemen om de bal te vangen. Stamatis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hongwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Vanghelie is nu in balbezit. Vanghelie passt de bal zonder na te denken. Franken probeert naar een medespeler te passen. Paerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sarda met een sublieme pass. Pallesi is nu in balbezit. Pallesi geeft een hoge lob. Stamatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatis draait met de bal, schiet en ... Hongwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bęś rent richting de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - FC Lgoczanka 1:5

80e minuut.
Bęś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pallesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallesi passt de bal zonder na te denken. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś draait met de bal, schiet en ... Hongwen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Farjaszewski is nu in balbezit. Ngọc Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. Hongwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - FC Lgoczanka 1:6

84e minuut.
Vanghelie kopt de bal weg. Rydol bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydol probeert naar een medespeler te passen. Stamatis rent richting de bal. Stamatis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sygnały Gotartowice 56%, FC Lgoczanka 44%.
Sygnały Gotartowice - FC Lgoczanka 1:6