Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lgoczanka Sygnały Gotartowice
TA4 Tactiek Ave Juve
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 37.6
uitstekend Schieten goed
matig Passen zwak
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Daar is Pietrzykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrzykowski passt de bal met de wreef. Stamatis is nu in balbezit. Stamatis schiet op doel. Hongwen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Bęś is nu in balbezit. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Sygnały Gotartowice 1:0

7e minuut.
Stamatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatis geeft de bal voor. Magdziej rent richting de bal. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Oprescu met een snelle inworp. Paerts rent richting de bal. Pallesi begaat een overtreding. Paerts is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crăcan met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ambrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lgoczanka - Sygnały Gotartowice 1:1

16e minuut.
Soldado Rillo met een sublieme pass. Ambrus is nu in balbezit. Rydol onderschept slim de pass. Franken onderschept slim de pass. Franken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Stamatis rent richting de bal. Stamatis geeft de bal voor. Szabadi heeft problemen om de bal te vangen. Magdziej onderschept slim de pass. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Hongwen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 43%, Sygnały Gotartowice 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lgoczanka - Sygnały Gotartowice 1:1

47e minuut.
Szulgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ambrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ambrus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soldado Rillo komt bij de bal en schiet. Ubaque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Soldado Rillo met een sublieme pass. Stoszek geeft een hoge lob. Bęś rent richting de bal. Stamatis is nu in balbezit. Stamatis geeft de bal voor. Hongwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bęś rent richting de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Sygnały Gotartowice 2:1

76e minuut.
Vanghelie speelt de bal door. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan met een sublieme pass. Ambrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Pallesi geeft een hoge lob. Stamatis kopt de bal weg. Pietrzykowski heeft problemen om de bal te vangen. Bęś rent richting de bal. Bęś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 41%, Sygnały Gotartowice 59%.
FC Lgoczanka - Sygnały Gotartowice 2:1