Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rafiiiiii85 Pionier Szczecin
123 Tactiek Pionier
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 54.2
average Schieten formidable
adequate Passen very good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Sáez rent richting de bal. Căpăţână is nu in balbezit. Meda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Căpăţână is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šaletić komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Baquedano speelt de bal door. Oscarsson is nu in balbezit. Oscarsson passt de bal met de wreef. Sáez is nu in balbezit. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Horvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oscarsson is nu in balbezit. Oscarsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mollema geeft een hoge lob. Inworp. Kocikowski met de inworp. Hickmann rent richting de bal. Hickmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Suchorowicz passt de bal met de wreef. Ahmeti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baquedano. Baquedano krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Ahmeti passt de bal zonder na te denken. Hickmann heeft problemen om de bal te vangen. Šaletić met een sublieme pass. Oscarsson is nu in balbezit. Oscarsson draait met de bal, schiet en ... Horvat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Niefart met een sublieme pass. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână passt de bal in één keer door. Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Pionier Szczecin 0:1

21e minuut.
Perna trapt de bal weg. Šaletić is nu in balbezit. Šaletić probeert naar een medespeler te passen. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Niefart geeft een hoge lob. Paal!

26e minuut.
Oscarsson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Šaletić de bal onder controle te krijgen. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână schiet op doel. van Steensel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

28e minuut.
Wawrzyniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šaletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaletić passt de bal in één keer door. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sáez geeft een lange en hoge pass. Niefart rent richting de bal. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suchorowicz heeft problemen om de bal te vangen. Sáez rent richting de bal. Sáez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Pionier Szczecin 0:2

31e minuut.
Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână passt de bal in één keer door. Niefart probeert naar een medespeler te passen. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână schiet op doel. Horvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maschinot kopt de bal weg. Klungelig pakt Eski de bal. Wawrzyniak is nu in balbezit. Wawrzyniak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Meda de bal. Horvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Pionier Szczecin 0:3

33e minuut.
Haliwa passt de bal met de wreef. Šaletić met een sublieme pass. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Baquedano geeft de bal voor. Niefart met een sublieme pass. Oscarsson is nu in balbezit. Oscarsson draait met de bal, schiet en ... Horvat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Pionier Szczecin 0:4

44e minuut.
van Steensel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šaletić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână schiet op doel. Horvat bokst de bal weg. Sáez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafiiiiii85 56%, Pionier Szczecin 44%.
rafiiiiii85 - Pionier Szczecin 0:4

46e minuut.
Maschinot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hiir komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Niefart bereikt de bal nog maar net als eerste. Niefart geeft een hoge lob. Klungelig pakt van Steensel de bal. Oscarsson rent richting de bal. Oscarsson geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Horvat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Hiir rent richting de bal. Căpăţână verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Horvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Hickmann speelt de bal door. Kocikowski is nu in balbezit. Niefart onderschept slim de pass. Oscarsson is nu in balbezit. Oscarsson schiet op doel. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Wawrzyniak geeft een hoge lob. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez met een sublieme pass. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Pionier Szczecin 0:5

57e minuut.
Căpăţână passt de bal in één keer door. Eski probeert de bal aan de voet te houden. Niefart is nu in balbezit. Niefart geeft een lange en hoge pass. Sáez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Horvat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Pionier Szczecin 0:6

61e minuut.
Căpăţână passt de bal met de wreef. Niefart is nu in balbezit. Niefart geeft de bal voor. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Šaletić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wawrzyniak de bal. Wawrzyniak met een sublieme pass. Daar is Oscarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oscarsson draait met de bal, schiet en ... Horvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
van Steensel is nu in balbezit. van Steensel geeft de bal voor. Ahmeti kopt de bal weg. Klungelig pakt Căpăţână de bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Horvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

73e minuut.
Klungelig pakt Ahmeti de bal. Wawrzyniak is nu in balbezit. Wawrzyniak passt de bal in één keer door. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Niefart speelt de bal door. Oscarsson is nu in balbezit. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Horvat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Pionier Szczecin 0:7

79e minuut.
Suchorowicz passt de bal in één keer door. Bazaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Căpăţână, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ahmeti kopt de bal weg. Šaletić probeert naar een medespeler te passen. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Šaletić kopt de bal weg. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Niefart speelt de bal door. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sáez geeft de bal voor. Šaletić kopt de bal weg. Suchorowicz heeft problemen om de bal te vangen. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafiiiiii85 77%, Pionier Szczecin 23%.
rafiiiiii85 - Pionier Szczecin 0:7