Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pionier Szczecin rafiiiiii85
Pionier Tactiek 123
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 35.4
zeer goed Schieten matig
solide Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Horvat probeert naar een medespeler te passen. Šaletić rent richting de bal. Šaletić passt de bal in één keer door. Majowicz is nu in balbezit. Majowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Šaletić probeert naar een medespeler te passen. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Niefart bereikt de bal nog maar net als eerste. Niefart geeft een lange en hoge pass. Sáez krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - rafiiiiii85 1:0

8e minuut.
Majowicz is nu in balbezit. Majowicz passt de bal met de wreef. Oscarsson is nu in balbezit. Oscarsson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert van Steensel de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Meda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niefart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oscarsson rent richting de bal. Oscarsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Niefart is nu in balbezit. Niefart geeft een hoge lob. Sáez kopt de bal weg. Majowicz heeft problemen om de bal te vangen. Majowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doru is nu in balbezit. Doru geeft de bal voor. Klungelig pakt Meda de bal. Sáez rent richting de bal. Sáez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Sáez rent richting de bal. Suchorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Suchorowicz probeert naar een medespeler te passen. Majowicz is nu in balbezit. Majowicz schiet op doel. Horvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Šaletić verovert de bal door een tackle van achteren. Šaletić probeert naar een medespeler te passen. Oscarsson rent richting de bal. Oscarsson schiet op doel. Horvat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Hickmann de bal. Niefart probeert naar een medespeler te passen. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Majowicz is nu in balbezit. Majowicz draait met de bal, schiet en ... Horvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Mollema met een sublieme pass. Niefart is nu in balbezit. Niefart probeert naar een medespeler te passen. Majowicz is nu in balbezit. Majowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - rafiiiiii85 2:0

42e minuut.
Šaletić speelt de bal door. Daar is Chirca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahmeti rent richting de bal. Ahmeti haalt uit met een fantastische trap. Perna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - rafiiiiii85 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 35%, rafiiiiii85 65%.
Pionier Szczecin - rafiiiiii85 2:1

52e minuut.
Kocikowski heeft problemen om de bal te vangen. Šaletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaletić passt de bal in één keer door. Sáez is nu in balbezit. Sáez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Majowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Majowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - rafiiiiii85 3:1

55e minuut.
Sáez passt de bal in één keer door. Majowicz rent richting de bal. Majowicz haalt uit met een fantastische trap. Maschinot probeert de bal aan de voet te houden. Horvat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - rafiiiiii85 4:1

59e minuut.
Andrews bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrews speelt de bal door. Majowicz is nu in balbezit. Sáez is nu in balbezit. Sáez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - rafiiiiii85 5:1

60e minuut.
Meda geeft de bal voor. Niefart is nu in balbezit. Niefart passt de bal in één keer door. Oscarsson rent richting de bal. Oscarsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Meda geeft een hoge lob. Inworp. Niefart met de inworp. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscarsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Niefart geeft een lange en hoge pass. Andrews kopt de bal weg. Sáez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Majowicz rent richting de bal. Majowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Horvat met een harde bal richting middenveld. Niefart kopt de bal weg. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Majowicz is nu in balbezit. Majowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Andrews is nu in balbezit. Hickmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hickmann geeft de bal voor. Kocikowski rent richting de bal. Kocikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hickmann is nu in balbezit. Hickmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - rafiiiiii85 5:2

85e minuut.
Andrews raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ettayebi komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mollema geeft de bal voor. Inworp. Kocikowski met de inworp. Hickmann is nu in balbezit. Hickmann geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 44%, rafiiiiii85 56%.
Pionier Szczecin - rafiiiiii85 5:2