Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Po nalewce FC Legionowcy Wilanów
tusiek Tactiek Moja
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 55.4
redelijk Schieten formidabel
solide Passen goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Trouet onderschept slim de pass. Trouet speelt de bal door. Teodorescu probeert naar een medespeler te passen. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. Márquez bokst de bal weg.

5e minuut.
Czerembor geeft een hoge lob. Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap. Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Legionowcy Wilanów 0:1

6e minuut.
Trouet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orriols met een snelle inworp. Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Eriş rent richting de bal. Eriş passt de bal in één keer door. Dragomirescu speelt de bal door. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Legionowcy Wilanów 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Kiemlicz de bal. Żuchnik begaat een overtreding. Kiemlicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Zargaryan wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Kiemlicz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Penha met een sublieme pass. Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap. Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Legionowcy Wilanów 0:3

19e minuut.
Kulisek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oprean de bal. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz draait met de bal, schiet en ... Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dragomirescu kopt de bal weg. Daar is Penha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penha speelt de bal door. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kulisek met een sublieme pass. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan onderschept slim de pass. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Penha probeert naar een medespeler te passen. Zargaryan rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Zwojnica ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zwojnica naar de kleedkamers voor een vroege douche. Zargaryan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zargaryan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Legionowcy Wilanów 0:4

36e minuut.
Grøtting passt de bal zonder na te denken. Czerembor met een sublieme pass. Zargaryan probeert naar een medespeler te passen. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. Márquez bokst de bal weg.

45e minuut.
Kulisek met een sublieme pass. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz draait met de bal, schiet en ... Żuchnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Legionowcy Wilanów 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Po nalewce FC 65%, Legionowcy Wilanów 35%.
Po nalewce FC - Legionowcy Wilanów 0:5

47e minuut.
Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan met een sublieme pass. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz schiet op doel. Márquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Legionowcy Wilanów 0:6

53e minuut.
Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha speelt de bal door. Grøtting met een sublieme pass. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zargaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Zargaryan probeert naar een medespeler te passen. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz schiet op doel. Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Legionowcy Wilanów 0:7

62e minuut.
Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan geeft de bal voor. Penha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Żuchnik rent richting de bal. Żuchnik geeft een hoge lob. Czerembor geeft een hoge lob. Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap. Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kiemlicz de bal. Zargaryan rent richting de bal. Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Legionowcy Wilanów 0:8

69e minuut.
Barlik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grøtting met een sublieme pass. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz schiet op doel. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Grøtting geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kiemlicz de bal onder controle te krijgen. Penha speelt de bal door. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Legionowcy Wilanów 0:9

73e minuut.
Grøtting met de inworp. Barlik rent richting de bal. Kulisek verovert de bal door een tackle van achteren. Kulisek geeft een hoge lob. Daar is Żuchnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grøtting met een snelle inworp. Kulisek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kulisek passt de bal in één keer door. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zargaryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Penha komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Legionowcy Wilanów 0:10

87e minuut.
Żuchnik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dragomirescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulisek heeft problemen om de bal te vangen. Kulisek geeft een hoge lob. Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Legionowcy Wilanów 0:11

88e minuut.
Lissandrini verovert de bal door een tackle van achteren. Lissandrini passt de bal in één keer door. Bermejo speelt de bal door. Pustelak is nu in balbezit. Pustelak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Po nalewce FC 68%, Legionowcy Wilanów 32%.
Po nalewce FC - Legionowcy Wilanów 0:11