Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legionowcy Wilanów Po nalewce FC
Moja Tactiek tusiek
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 48.1
formidabel Schieten goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Barbadillo probeert naar een medespeler te passen. Orriols rent richting de bal. Orriols geeft een hoge lob. Pustelak springt en kopt de bal. Garcia Borges probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Po nalewce FC 0:1

4e minuut.
Barbadillo met een sublieme pass. Lissandrini rent richting de bal. Trouet rent richting de bal. Pustelak onderschept slim de pass. Pustelak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Po nalewce FC 0:2

6e minuut.
Kiemlicz onderschept slim de pass. Kiemlicz geeft een lange en hoge pass. Zargaryan heeft problemen om de bal te vangen. Zargaryan schiet op doel. Żuchnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Grøtting onderschept slim de pass. Grøtting met een sublieme pass. Daar is Penha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penha geeft een hoge lob. Zargaryan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Capello met een sublieme pass. Klungelig pakt Kiemlicz de bal. Zargaryan is nu in balbezit. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Trouet speelt de bal door. Kiemlicz rent richting de bal. Cazzato onderschept slim de pass. Zargaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Oprean met een sublieme pass. Capello is nu in balbezit. Capello probeert naar een medespeler te passen. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Grøtting met een snelle inworp. Penha is nu in balbezit. Penha geeft een lange en hoge pass. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Capello bereikt de bal nog maar net als eerste. Capello passt de bal in één keer door. Kiemlicz rent richting de bal. Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Po nalewce FC 1:2

44e minuut.
Inworp. Dragomirescu met de inworp. Penha geeft een hoge lob. Zargaryan krijgt zijn hoofd ertegen. Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legionowcy Wilanów - Po nalewce FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 33%, Po nalewce FC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legionowcy Wilanów - Po nalewce FC 2:2

50e minuut.
Dragomirescu passt de bal zonder na te denken. Kiemlicz rent richting de bal. Żuchnik rent richting de bal. Kiemlicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiemlicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Po nalewce FC 3:2

52e minuut.
Kiemlicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiemlicz met een sublieme pass. Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan schiet op doel. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dragomirescu passt de bal met de wreef. Cazzato is nu in balbezit. Kiemlicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiemlicz speelt de bal door. Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kiemlicz schiet op doel. Márquez probeert naar een medespeler te passen. Dragomirescu kopt de bal weg. Daar is Kiemlicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiemlicz passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Po nalewce FC 4:2

63e minuut.
Inworp. Kulisek komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Grøtting met een snelle inworp. Kulisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisek passt de bal zonder na te denken. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan schiet op doel. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Trouet passt de bal in één keer door. Kulisek is nu in balbezit. Kulisek geeft een hoge lob. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Dragomirescu passt de bal zonder na te denken. Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan passt de bal met de wreef. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Po nalewce FC 5:2

71e minuut.
Sabou komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Capello heeft problemen om de bal te vangen. Kulisek met een sublieme pass. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Po nalewce FC 6:2

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kośmider komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Trouet passt de bal zonder na te denken. Daar is Eriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eriş geeft de bal voor. Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan schiet op doel. Márquez bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo passt de bal zonder na te denken. Lissandrini rent richting de bal. Lissandrini draait met de bal, schiet en ... Sabou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Po nalewce FC 6:3

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grøtting met de inworp. Kulisek rent richting de bal. Kulisek geeft een hoge lob. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 27%, Po nalewce FC 73%.
Legionowcy Wilanów - Po nalewce FC 6:3