Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lgoczanka coldfear
TA4 Tactiek mambałaga
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
47.5 gemiddelde waardering 49.9
excellent Schieten solid
average Passen good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Wareniak verovert de bal door een tackle van achteren. Pyziak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cuellar zal de hoekschop nemen. Pyziak maakt een snoekduik en kopt de bal. Ubaque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Rzeczkowski kopt de bal weg. Daar is Dowgwiłło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solt speelt de bal door. Pyziak rent richting de bal. Pyziak haalt uit met een fantastische trap. Ubaque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Rzeczkowski geeft een hoge lob. Daar is Rydol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dowgwiłło geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bęś de bal. Rzeczkowski begaat een overtreding. Rzeczkowski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Canals heeft problemen om de bal te vangen. Pietrzykowski met een sublieme pass. Dowgwiłło rent richting de bal. Rzeczkowski onderschept slim de pass. Rzeczkowski schiet op doel. Ubaque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Pietrzykowski passt de bal met de wreef. Bęś rent richting de bal. Radian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radian krijgt een gele kaart. Bęś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pallesi met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski passt de bal in één keer door. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt haalt uit met een fantastische trap. Ubaque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - coldfear 0:1

27e minuut.
Pallesi probeert de bal met de borst te controleren. Solt is nu in balbezit. Pallesi begaat een overtreding. Solt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pyziak komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pyziak kopt de bal weg. Klungelig pakt Stoszek de bal. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt schiet op doel. Ubaque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - coldfear 0:2

37e minuut.
Pallesi speelt de bal door. Pietrzykowski speelt de bal door. Weinheim met een sublieme pass. Stamatis is nu in balbezit. Stamatis draait met de bal, schiet en ... Olivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Pallesi probeert naar een medespeler te passen. Waltner rent richting de bal. Bęś onderschept slim de pass. Bęś haalt uit met een fantastische trap. Olivera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - coldfear 1:2

43e minuut.
Rzeczkowski geeft een lange en hoge pass. Rydol heeft problemen om de bal te vangen. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak draait met de bal, schiet en ... Ubaque maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 70%, coldfear 30%.
FC Lgoczanka - coldfear 1:2

50e minuut.
Stamatis rent richting de bal. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś verovert de bal door een tackle van achteren. Bęś draait met de bal, schiet en ... Olivera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lgoczanka - coldfear 2:2

57e minuut.
Rzeczkowski probeert naar een medespeler te passen. Solt is nu in balbezit. Solt passt de bal met de wreef. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Canals passt de bal met de wreef. Weinheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatis verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatis draait met de bal, schiet en ... Olivera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Farjaszewski is nu in balbezit. Farjaszewski passt de bal zonder na te denken. Solt is nu in balbezit. Solt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - coldfear 2:3

79e minuut.
Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rydol de bal. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Magdziej rent richting de bal. Magdziej geeft de bal voor. Waltner speelt de bal door. Stamatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cuellar kopt de bal weg. Wareniak kan de bal niet met de borst controleren. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak haalt uit met een fantastische trap. Ubaque probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 69%, coldfear 31%.
FC Lgoczanka - coldfear 2:3