Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Skotoprigoniewsk Sygnały Gotartowice
4-3-3 Tactiek Ave Juve
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 37.4
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Postelnicu geeft een lange en hoge pass. Sarda kopt de bal weg. Marina speelt de bal door. Daar is Quaroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quaroni haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Postelnicu geeft een lange en hoge pass. Oprescu kopt de bal weg. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan geeft een lange en hoge pass. Franken krijgt zijn hoofd ertegen. Kľucho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Abadan kan de bal niet met de borst controleren. Abadan passt de bal in één keer door. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni draait met de bal, schiet en ... Hongwen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skotoprigoniewsk - Sygnały Gotartowice 1:0

10e minuut.
Oprescu geeft een hoge lob. Jarmolik heeft problemen om de bal te vangen. Marina probeert naar een medespeler te passen. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni draait met de bal, schiet en ... Hongwen bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu passt de bal zonder na te denken. Lamparski geeft een lange en hoge pass. Quaroni krijgt zijn hoofd ertegen. Hongwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jarmolik heeft problemen om de bal te vangen. Szabadi is nu in balbezit. Szabadi probeert naar een medespeler te passen. Ambrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrus schiet op doel. Kľucho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu passt de bal in één keer door. Abadan met een sublieme pass. Viladegut bereikt de bal nog maar net als eerste. Viladegut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Oprescu trapt de bal weg. Franken is nu in balbezit. Abadan maakt een afschuwelijke overtreding. Abadan krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Sarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarda geeft een hoge lob. Abadan kopt de bal weg. Klungelig pakt Jarmolik de bal. Jarmolik geeft een hoge lob. Hongwen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domingues probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skotoprigoniewsk - Sygnały Gotartowice 2:0

41e minuut.
Abadan geeft een hoge lob. Daar is Quaroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viladegut rent richting de bal. Viladegut haalt uit met een fantastische trap. Hongwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skotoprigoniewsk 35%, Sygnały Gotartowice 65%.
FK Skotoprigoniewsk - Sygnały Gotartowice 2:0

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Soldado Rillo de bal onder controle te krijgen. Pleimelding bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleimelding met een sublieme pass. Jarmolik is nu in balbezit. Jarmolik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Crăcan met een sublieme pass. Sarda speelt de bal door. Abadan is nu in balbezit. Abadan geeft een hoge lob. Viladegut springt en kopt de bal. Hongwen bokst de bal weg. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Quaroni rent richting de bal. Quaroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skotoprigoniewsk - Sygnały Gotartowice 3:0

80e minuut.
Crăcan met een sublieme pass. Klungelig pakt Soldado Rillo de bal. Soldado Rillo passt de bal met de wreef. Crăcan rent richting de bal. Crăcan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jarmolik met een snelle inworp. Marina heeft problemen om de bal te vangen. Marina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Viladegut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viladegut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skotoprigoniewsk 28%, Sygnały Gotartowice 72%.
FK Skotoprigoniewsk - Sygnały Gotartowice 3:0