Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legionowcy Wilanów rafiiiiii85
Moja Tactiek 123
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 3
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 34.7
formidabel Schieten redelijk
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


3e minuut.
Meda rent richting de bal. Meda geeft de bal voor. Eriş speelt de bal door. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - rafiiiiii85 1:0

5e minuut.
Ahmeti passt de bal in één keer door. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan passt de bal met de wreef. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Zargaryan de bal. Zargaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - rafiiiiii85 2:0

11e minuut.
Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu geeft een hoge lob. Zargaryan kopt de bal weg. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Czerembor verovert de bal door een tackle van achteren. Czerembor met een sublieme pass. Hickmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - rafiiiiii85 2:1

13e minuut.
Dragomirescu geeft een hoge lob. Kiemlicz kopt de bal weg. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan schiet op doel. Horvat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Capello bereikt de bal nog maar net als eerste. Capello passt de bal met de wreef. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - rafiiiiii85 3:1

16e minuut.
Hickmann met een sublieme pass. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan onderschept slim de pass. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bazaev probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Steensel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - rafiiiiii85 4:1

22e minuut.
Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan geeft een hoge lob. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zargaryan rent richting de bal. Maschinot bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zargaryan krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ahmeti met de inworp. Grøtting rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hickmann. Hickmann krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Klungelig pakt Penha de bal. Penha met een sublieme pass. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. Kiemlicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ţiplea rent richting de bal. Hickmann is nu in balbezit. Penha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hickmann raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ţiplea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Meda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dragomirescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penha geeft een hoge lob. Kiemlicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Horvat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Meda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragomirescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capello is nu in balbezit. Capello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. Zargaryan is nu in balbezit. Suchorowicz begaat een overtreding. Suchorowicz krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Maschinot kopt de bal weg. Eski is nu in balbezit. Penha onderschept slim de pass. Penha geeft de bal voor. Kiemlicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Bazaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capello rent richting de bal. Capello passt de bal met de wreef. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. van Steensel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz onderschept slim de pass. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. Meda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Capello passt de bal zonder na te denken. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - rafiiiiii85 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 33%, rafiiiiii85 67%.
Legionowcy Wilanów - rafiiiiii85 5:1

47e minuut.
Capello rent richting de bal. Capello geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Maschinot de bal onder controle te krijgen. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan schiet op doel. Horvat bokst de bal weg. Zargaryan geeft een lange en hoge pass. Horvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Meda probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dragomirescu zal de hoekschop nemen. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz schiet op doel. Horvat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ahmeti passt de bal in één keer door. Ţiplea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trouet. Trouet krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Capello met een sublieme pass. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Maschinot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - rafiiiiii85 6:1

59e minuut.
Grøtting rent richting de bal. Grøtting geeft de bal voor. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Capello geeft een lange en hoge pass. Bazaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Meda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - rafiiiiii85 7:1

62e minuut.
Meda rent richting de bal. Meda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kocikowski de bal. Dragomirescu geeft een hoge lob. Kiemlicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Capello is nu in balbezit. Capello speelt de bal door. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu geeft de bal voor. Zargaryan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ahmeti onderschept slim de pass. Penha begaat een overtreding. Ahmeti raakt geblesseerd tijdens het duel. Kośmider komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Trouet geeft de bal voor. Kiemlicz is nu in balbezit. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan draait met de bal, schiet en ... Horvat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - rafiiiiii85 8:1

68e minuut.
Grøtting met een snelle inworp. Penha rent richting de bal. Penha geeft een hoge lob. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. Zargaryan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - rafiiiiii85 9:1

76e minuut.
Inworp. Dragomirescu met een snelle inworp. Capello geeft een lange en hoge pass. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap. Horvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiemlicz controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulisek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kocikowski passt de bal in één keer door. Hickmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capello. Capello krijgt een gele kaart.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabou komt het veld opgelopen. Sabou met de inworp. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. Grøtting is nu in balbezit. Grøtting draait met de bal, schiet en ... Horvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Maschinot de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grøtting geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dragomirescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sabou rent richting de bal. Sabou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - rafiiiiii85 10:1

90e minuut.
Capello is nu in balbezit. Capello passt de bal met de wreef. Meda rent richting de bal. Sabou onderschept slim de pass. Sabou draait met de bal, schiet en ... Horvat bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 18%, rafiiiiii85 82%.
Legionowcy Wilanów - rafiiiiii85 10:1