Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rafiiiiii85 Legionowcy Wilanów
123 Tactiek Moja
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 54.1
average Schieten formidable
average Passen good
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Bazaev geeft een hoge lob. Eriş kopt de bal weg. Trouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trouet geeft een hoge lob. Zargaryan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Legionowcy Wilanów 0:1

4e minuut.
Grøtting passt de bal zonder na te denken. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz passt de bal zonder na te denken. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap. Horvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kiemlicz passt de bal in één keer door. Dragomirescu heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Legionowcy Wilanów 0:2

27e minuut.
Grøtting geeft een hoge lob. Dragomirescu kopt de bal weg. van Steensel rent richting de bal. Kiemlicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiemlicz schiet op doel. Horvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Maschinot kopt de bal weg. Grøtting heeft problemen om de bal te vangen. Ahmeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Grøtting onderschept slim de pass. Grøtting geeft de bal voor. Horvat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kiemlicz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grøtting neemt de hoekschop. Daar is van Steensel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hickmann is nu in balbezit. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu geeft de bal voor. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Grøtting passt de bal in één keer door. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz speelt de bal door. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Legionowcy Wilanów 0:3

38e minuut.
Kocikowski is nu in balbezit. Capello verovert de bal door een tackle van achteren. Capello probeert naar een medespeler te passen. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Capello kopt de bal weg. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu geeft de bal voor. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap. Horvat bokst de bal weg.

42e minuut.
Trouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trouet speelt de bal door. Grøtting geeft een hoge lob. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. Horvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
van Steensel kopt de bal weg. Capello geeft een hoge lob. Daar is Eski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafiiiiii85 78%, Legionowcy Wilanów 22%.
rafiiiiii85 - Legionowcy Wilanów 0:3

49e minuut.
Dragomirescu speelt de bal door. Capello is nu in balbezit. Capello geeft de bal voor. Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Legionowcy Wilanów 0:4

53e minuut.
Kiemlicz kopt de bal weg. Zargaryan heeft problemen om de bal te vangen. Hiir rent richting de bal. Zargaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Zargaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Legionowcy Wilanów 0:5

60e minuut.
Grøtting geeft een lange en hoge pass. Capello kopt de bal weg. Zargaryan heeft problemen om de bal te vangen. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulisek komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kiemlicz passt de bal met de wreef. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu geeft de bal voor. Zargaryan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Capello kopt de bal weg. Daar is Hiir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan draait met de bal, schiet en ... Horvat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Legionowcy Wilanów 0:6

70e minuut.
Sabou komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Meda probeert naar een medespeler te passen. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschinot begaat een overtreding. Zargaryan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zargaryan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Capello rent richting de bal. Capello passt de bal met de wreef. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz draait met de bal, schiet en ... Horvat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Legionowcy Wilanów 0:7

80e minuut.
Grøtting heeft problemen om de bal te vangen. Grøtting geeft de bal voor. Meda probeert de bal met de borst te controleren. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kośmider komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Trouet geeft een hoge lob. Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan passt de bal met de wreef. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Legionowcy Wilanów 0:8

84e minuut.
Kulisek geeft een hoge lob. Capello rent richting de bal. Capello passt de bal in één keer door. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Grøtting kopt de bal weg. Meda rent richting de bal. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu geeft een hoge lob. Kiemlicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grøtting met de inworp. Eski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisek verovert de bal door een tackle van achteren. Kulisek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan geeft de bal voor. Kiemlicz heeft problemen om de bal te vangen. Kiemlicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Legionowcy Wilanów 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafiiiiii85 74%, Legionowcy Wilanów 26%.
rafiiiiii85 - Legionowcy Wilanów 0:9