Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Po nalewce FC Pionier Szczecin
tusiek Tactiek Pionier
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 52.1
good Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Šaletić passt de bal in één keer door. Căpăţână met een sublieme pass. Niefart met een sublieme pass. Sáez heeft problemen om de bal te vangen. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Oscarsson onderschept slim de pass. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână passt de bal met de wreef. Sáez rent richting de bal. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Oscarsson is nu in balbezit. Oscarsson passt de bal met de wreef. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Pionier Szczecin 0:1

25e minuut.
Barlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaletić verovert de bal door een tackle van achteren. Šaletić met een sublieme pass. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Chirca geeft een lange en hoge pass. Niefart probeert naar een medespeler te passen. Daar is Căpăţână, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpăţână schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Po nalewce FC 54%, Pionier Szczecin 46%.
Po nalewce FC - Pionier Szczecin 0:1

50e minuut.
Chirca geeft de bal voor. Căpăţână kopt de bal weg. Klungelig pakt Sáez de bal. Sáez schiet op doel. Żuchnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato rent richting de bal. Căpăţână verovert de bal door een tackle van achteren. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Pionier Szczecin 0:2

63e minuut.
Cazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzato passt de bal zonder na te denken. Daar is Oprean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Oprean met een sublieme pass. Andrews rent richting de bal. Andrews speelt de bal door. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Torri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oscarsson is nu in balbezit. Oscarsson passt de bal met de wreef. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Pionier Szczecin 0:3

79e minuut.
Niefart rent richting de bal. Niefart geeft een lange en hoge pass. Sáez is nu in balbezit. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Pionier Szczecin 0:4

82e minuut.
Perna speelt de bal door. Barlik kopt de bal weg. Mollema speelt de bal door. Sáez is nu in balbezit. Sáez draait met de bal, schiet en ... Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oscarsson is nu in balbezit. Oscarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Pionier Szczecin 0:5

85e minuut.
Chirca verovert de bal door een tackle van achteren. Šaletić met een sublieme pass. Niefart met een sublieme pass. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez schiet op doel. Márquez bokst de bal weg.

89e minuut.
Căpăţână raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Qasim komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Po nalewce FC 65%, Pionier Szczecin 35%.
Po nalewce FC - Pionier Szczecin 0:5