Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bobry Chłopcy z Reymonta
Hala Madrid Tactiek Taktyka 001
31% Balbezit 69%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 49
adequate Schieten solid
adequate Passen excellent
good Verdedigen good


14e minuut.
Galisch is nu in balbezit. Galisch geeft een hoge lob. Wojdała heeft problemen om de bal te vangen. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Šperk speelt de bal door. Jork heeft problemen om de bal te vangen. Jork passt de bal in één keer door. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skarżyński heeft problemen om de bal te vangen. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru schiet op doel. Sylvinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Changjin speelt de bal door. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont passt de bal zonder na te denken. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Galisch probeert naar een medespeler te passen. Drzymont rent richting de bal. Drzymont geeft de bal voor. Andrade krijgt zijn hoofd ertegen. Sylvinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 80%, Chłopcy z Reymonta 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bobry - Chłopcy z Reymonta 0:0

49e minuut.
Denis bereikt de bal nog maar net als eerste. Denis met een sublieme pass. Drzymont probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galisch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vledder rent richting de bal. Vledder geeft een hoge lob. Teodoru kopt de bal weg. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ... Sylvinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - Chłopcy z Reymonta 0:1

64e minuut.
Wojdała rent richting de bal. Wojdała geeft een hoge lob. Jork kopt de bal weg. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sylvinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - Chłopcy z Reymonta 0:2

86e minuut.
Galisch rent richting de bal. Galisch passt de bal met de wreef. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ... Sylvinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - Chłopcy z Reymonta 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 75%, Chłopcy z Reymonta 25%.
FC Bobry - Chłopcy z Reymonta 0:3