Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dolanka hooligans Momento Fratello
555 Tactiek bruh testing
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 47.9
excellent Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Ferestrău met een snelle inworp. Martinů bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raczkowski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Raczkowski probeert naar een medespeler te passen. Simonović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Namdar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Namdar probeert naar een medespeler te passen. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot haalt uit met een fantastische trap. Čeleda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Betta geeft de bal voor. Polonkai is nu in balbezit. Polonkai geeft de bal voor. Grzmot rent richting de bal. Grzmot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Raczkowski passt de bal in één keer door. Audino met een sublieme pass. Kaesbauer probeert naar een medespeler te passen. Əlizadə is nu in balbezit. Əlizadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Beletti geeft de bal voor. Graho is nu in balbezit. Grzmot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzmot krijgt een gele kaart. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əlizadə. Əlizadə krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Martinů passt de bal in één keer door. Cyrzan is nu in balbezit. Karakula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cyrzan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cyrzan kan niet meer verder spelen. Wypyszczak komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Simonović onderschept slim de pass. Simonović probeert naar een medespeler te passen. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Audino verovert de bal door een tackle van achteren. Audino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dolanka hooligans 49%, Momento Fratello 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dolanka hooligans - Momento Fratello 0:0

53e minuut.
Daar is Karakula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakula geeft een lange en hoge pass. Daar is Beletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlizadə is nu in balbezit. Əlizadə draait met de bal, schiet en ... Olechowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Karakula heeft problemen om de bal te vangen. Kaesbauer rent richting de bal. Kaesbauer geeft een hoge lob. Əlizadə rent richting de bal. Əlizadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Simonović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Betta begaat een overtreding. Betta krijgt een gele kaart. Əlizadə is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karakula neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dolanka hooligans 45%, Momento Fratello 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dolanka hooligans - Momento Fratello 0:0