Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Paulo Ab Eternum
nowa Tactiek kkk
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 42.8
adequate Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen very good


12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Foriers niet meer kan verder spelen. Boldrini komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Jedinger kopt de bal weg. Daar is Hinkelmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skwara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skwara krijgt een gele kaart. Hinkelmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gallatin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Knapík springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Korbély is nu in balbezit. Trahman verovert de bal door een tackle van achteren. Trahman met een sublieme pass. Gallatin rent richting de bal. Gallatin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Knapík probeert de bal aan de voet te houden. Rugamas rent richting de bal. Calvos maakt een afschuwelijke overtreding. Rugamas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rugamas kan niet meer verder spelen.

29e minuut.
Hinkelmann probeert naar een medespeler te passen. Trahman is nu in balbezit. Trahman passt de bal met de wreef. Daar is Knapík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knapík schiet op doel. Krok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Piola passt de bal in één keer door. Nezbeda onderschept slim de pass. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Ab Eternum 1:0

39e minuut.
Calvos geeft de bal voor. Ural kopt de bal weg. Wrockowiak is nu in balbezit. Wrockowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Veronelli geeft een hoge lob. Cabanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanas geeft een hoge lob. Calvos rent richting de bal. Calvos geeft de bal voor. Boldrini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chitlyn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skwara met de inworp. Piola rent richting de bal. Piola geeft een lange en hoge pass. Boldrini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Ural draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Ab Eternum 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 50%, Ab Eternum 50%.
FC Sao Paulo - Ab Eternum 2:0

53e minuut.
Nezbeda probeert de bal aan de voet te houden. Piola probeert naar een medespeler te passen. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak draait met de bal, schiet en ... Boldrini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Ab Eternum 3:0

56e minuut.
Jedinger speelt de bal door. Trahman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piola. Piola krijgt een gele kaart. Trahman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trahman met een snel genomen vrije trap. Nicol is nu in balbezit. Hinkelmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hinkelmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Ab Eternum 3:1

67e minuut.
Dimofte probeert naar een medespeler te passen. Korbély met een sublieme pass. Veronelli heeft problemen om de bal te vangen. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin haalt uit met een fantastische trap. Krok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gallatin is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Knapík zal de hoekschop nemen. Gallatin is nu in balbezit. Gallatin schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Calvos passt de bal zonder na te denken. Trahman geeft de bal voor. Hinkelmann rent richting de bal. Hinkelmann schiet op doel. Krok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Ab Eternum 3:2

82e minuut.
Calvos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szarik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 57%, Ab Eternum 43%.
FC Sao Paulo - Ab Eternum 3:2