Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ab Eternum FC Sao Paulo
kkk Tactiek nowa
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
45.3 gemiddelde waardering 43.3
good Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Cabanas geeft een hoge lob. Inworp. Harutyunyan met een snelle inworp. Skwara geeft de bal voor. Constantinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ab Eternum - FC Sao Paulo 0:1

3e minuut.
Skwara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kisiel komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Veronelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foriers met een snelle inworp. Gallatin rent richting de bal. Gallatin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ab Eternum 46%, FC Sao Paulo 54%.
Ab Eternum - FC Sao Paulo 0:1

52e minuut.
Dimofte passt de bal zonder na te denken. Xuân Hòa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Foriers. Foriers krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers verovert de bal door een tackle van achteren. Foriers passt de bal zonder na te denken. Gallatin is nu in balbezit. Gallatin schiet op doel. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Hinkelmann probeert naar een medespeler te passen. Rugamas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harutyunyan. Harutyunyan krijgt een gele kaart. Rugamas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Rugamas speelt de bal door. Foriers is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harutyunyan. Harutyunyan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ab Eternum 39%, FC Sao Paulo 61%.
Ab Eternum - FC Sao Paulo 0:1