Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnica Warszawa FC SZMACIOKI RYBNIK
532 second Tactiek OFE
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 44.6
solid Schieten adequate
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Ostrčil passt de bal zonder na te denken. Graf is nu in balbezit. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu draait met de bal, schiet en ... Altındağ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:1

9e minuut.
Brogle speelt de bal door. Mihnea is nu in balbezit. Roheline bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek onderschept slim de pass. Brożek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winnica Warszawa - FC SZMACIOKI RYBNIK 1:1

10e minuut.
Bussoli geeft een hoge lob. Inworp. Słowikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brożek is nu in balbezit. Brożek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Perna Bamba kopt de bal weg. Brożek heeft problemen om de bal te vangen. Brożek passt de bal in één keer door. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Chaviano is nu in balbezit. Chaviano passt de bal in één keer door. Dwulicy geeft een lange en hoge pass. Graf rent richting de bal. Graf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Paolantoni geeft een lange en hoge pass. Terenas is nu in balbezit. Terenas passt de bal met de wreef. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Negoiu rent richting de bal. Negoiu geeft een hoge lob. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolantoni onderschept slim de pass. Paolantoni met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mihnea is nu in balbezit. Mihnea passt de bal zonder na te denken. Vidaurreta rent richting de bal. Terenas onderschept slim de pass. Terenas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - FC SZMACIOKI RYBNIK 2:1

44e minuut.
Słonina kopt de bal weg. Graf rent richting de bal. Paolantoni rent richting de bal. Graf rent richting de bal. Graf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnica Warszawa 56%, FC SZMACIOKI RYBNIK 44%.
Winnica Warszawa - FC SZMACIOKI RYBNIK 2:1

46e minuut.
Cosentini komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Słowikowski met een sublieme pass. Cosentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosentini is nu in balbezit. Cosentini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Negoiu probeert naar een medespeler te passen. Ostrčil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrčil passt de bal zonder na te denken. Graf rent richting de bal. Graf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Brogle met een sublieme pass. Brożek rent richting de bal. Brożek speelt de bal door. Cosentini is nu in balbezit. Cosentini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Csákányi speelt de bal door. Negoiu is nu in balbezit. Mihnea is nu in balbezit. Baixenc verovert de bal door een tackle van achteren. Baixenc geeft een hoge lob. Altındağ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Ylikallio geeft een hoge lob. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek passt de bal met de wreef. Słowikowski rent richting de bal. Słowikowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Negoiu de bal. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek passt de bal met de wreef. Brogle geeft een hoge lob. Cosentini maakt een snoekduik en kopt de bal. Csákányi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - FC SZMACIOKI RYBNIK 3:1

80e minuut.
Dwulicy rent richting de bal. Perna Bamba onderschept slim de pass. Perna Bamba speelt de bal door. Mihnea rent richting de bal. Mihnea draait met de bal, schiet en ... Csákányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Cosentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosentini onderschept slim de pass. Cosentini schiet op doel. Csákányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - FC SZMACIOKI RYBNIK 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnica Warszawa 42%, FC SZMACIOKI RYBNIK 58%.
Winnica Warszawa - FC SZMACIOKI RYBNIK 4:1