Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SZMACIOKI RYBNIK Winnica Warszawa
OFE Tactiek 532 second
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 44.2
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
weak Verdedigen good


12e minuut.
Perna Bamba rent richting de bal. Ostrčil onderschept slim de pass. Ostrčil passt de bal zonder na te denken. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina geeft een lange en hoge pass. Carannante bokst de bal weg. Graf maakt een snoekduik en kopt de bal. Carannante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bussoli met een sublieme pass. Brożek is nu in balbezit. Brożek passt de bal met de wreef. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Simon kopt de bal weg. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek passt de bal in één keer door. Terenas rent richting de bal. Terenas haalt uit met een fantastische trap. Csákányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Perna Bamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Perna Bamba passt de bal met de wreef. Ostrčil heeft problemen om de bal te vangen. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek geeft een lange en hoge pass. Csákányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea draait met de bal, schiet en ... Csákányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZMACIOKI RYBNIK - Winnica Warszawa 0:1

40e minuut.
Brożek passt de bal zonder na te denken. Vidaurreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea verovert de bal door een tackle van achteren. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. Csákányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZMACIOKI RYBNIK 57%, Winnica Warszawa 43%.
FC SZMACIOKI RYBNIK - Winnica Warszawa 0:1

46e minuut.
Cosentini komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski draait met de bal, schiet en ... Daar is Bacot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosentini rent richting de bal. Cosentini schiet op doel. Csákányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Słowikowski kopt de bal weg. Brożek probeert de bal aan de voet te houden. Bacot speelt de bal door. Graf rent richting de bal. Graf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bacot probeert naar een medespeler te passen. Brożek rent richting de bal. Brożek passt de bal met de wreef. Cosentini is nu in balbezit. Cosentini draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Perna Bamba onderschept slim de pass. Perna Bamba geeft de bal voor. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Carannante speelt de bal door. Brożek kopt de bal weg. Chaviano heeft problemen om de bal te vangen. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZMACIOKI RYBNIK 52%, Winnica Warszawa 48%.
FC SZMACIOKI RYBNIK - Winnica Warszawa 0:1