Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dolanka hooligans FC Bobry
555 Tactiek Hala Madrid
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 28.8
formidable Schieten average
very good Passen weak
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Graho geeft de bal voor. Schiratto is nu in balbezit. Əlizadə onderschept slim de pass. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - FC Bobry 1:0

4e minuut.
Kaesbauer met een sublieme pass. Karakula rent richting de bal. Karakula probeert naar een medespeler te passen. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho bokst de bal weg.

11e minuut.
Graho verovert de bal door een tackle van achteren. Graho passt de bal zonder na te denken. Audino met een sublieme pass. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Graho met een snelle inworp. Brykała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Audino. Audino krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Houhua probeert naar een medespeler te passen. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Audino verovert de bal door een tackle van achteren. Audino geeft de bal voor. Bradu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Əlizadə rent richting de bal. Əlizadə passt de bal in één keer door. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel. Bogdanowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Audino zal de hoekschop nemen. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Brykała rent richting de bal. Brykała passt de bal in één keer door. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea geeft een lange en hoge pass. Əlizadə springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Brykała geeft een hoge lob. Əlizadə kopt de bal weg. Klungelig pakt Roztočil de bal. Əlizadə verovert de bal door een tackle van achteren. Əlizadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - FC Bobry 2:0

28e minuut.
Brykała passt de bal met de wreef. Gaborit is nu in balbezit. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - FC Bobry 3:0

32e minuut.
Kaesbauer speelt de bal door. Audino bereikt de bal nog maar net als eerste. Audino passt de bal met de wreef. Əlizadə is nu in balbezit. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Giorgino verovert de bal door een tackle van achteren. Karakula probeert naar een medespeler te passen. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə schiet op doel. Sylvinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu onderschept slim de pass. Audino probeert naar een medespeler te passen. Kaesbauer rent richting de bal. Kaesbauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - FC Bobry 4:0

45e minuut.
Daar is Brykała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu onderschept slim de pass. Bradu met een sublieme pass. Əlizadə heeft problemen om de bal te vangen. Əlizadə draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sylvinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - FC Bobry 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dolanka hooligans 27%, FC Bobry 73%.
dolanka hooligans - FC Bobry 5:0

48e minuut.
Audino probeert naar een medespeler te passen. Kaesbauer is nu in balbezit. Kaesbauer passt de bal in één keer door. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Graho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Audino geeft een lange en hoge pass. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - FC Bobry 6:0

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sylvinho niet meer kan verder spelen. Hamza komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kaesbauer rent richting de bal. Kaesbauer geeft een hoge lob. Houhua kopt de bal weg. Bradu heeft problemen om de bal te vangen. Bradu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hamza trapt de bal weg van het doel. Roztočil probeert de bal aan de voet te houden. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Karakula geeft de bal voor. Daar is Kaesbauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaesbauer speelt de bal door. Əlizadə rent richting de bal. Əlizadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Audino probeert naar een medespeler te passen. Bradu is nu in balbezit. Bradu geeft een lange en hoge pass. Əlizadə is nu in balbezit. Əlizadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - FC Bobry 7:0

84e minuut.
Graho kopt de bal weg. Buzea is nu in balbezit. Audino verovert de bal door een tackle van achteren. Audino geeft een lange en hoge pass. Bradu krijgt zijn hoofd ertegen. Hamza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dolanka hooligans 31%, FC Bobry 69%.
dolanka hooligans - FC Bobry 7:0