Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bobry dolanka hooligans
Hala Madrid Tactiek 555
34% Balbezit 66%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten outstanding
adequate Passen very good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Karakula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaesbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Kaesbauer geeft een hoge lob. Əlizadə krijgt zijn hoofd ertegen. Sylvinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu speelt de bal door. Karakula met een sublieme pass. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Kaesbauer de bal. Kaesbauer met een sublieme pass. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - dolanka hooligans 0:1

13e minuut.
Kaesbauer passt de bal zonder na te denken. Audino bereikt de bal nog maar net als eerste. Audino passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bradu de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - dolanka hooligans 0:2

15e minuut.
Kaesbauer passt de bal zonder na te denken. Əlizadə is nu in balbezit. Kaesbauer speelt de bal door. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Raczkowski met de inworp. Audino speelt de bal door. Kaesbauer probeert naar een medespeler te passen. Əlizadə is nu in balbezit. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - dolanka hooligans 0:3

23e minuut.
Raczkowski probeert naar een medespeler te passen. Bradu rent richting de bal. Bradu passt de bal in één keer door. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mazurkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - dolanka hooligans 0:4

26e minuut.
Mazurkiewicz kopt de bal weg. Kaesbauer rent richting de bal. Kaesbauer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Əlizadə de bal. Əlizadə draait met de bal, schiet en ... Sylvinho bokst de bal weg.

28e minuut.
Raczkowski met een snelle inworp. Audino controleert de bal met de borst. Audino speelt de bal door. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - dolanka hooligans 0:5

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Audino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Əlizadə kopt de bal weg. Klungelig pakt Bradu de bal. Bradu schiet op doel. Sylvinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - dolanka hooligans 0:6

34e minuut.
Bradu passt de bal zonder na te denken. Kaesbauer rent richting de bal. Kaesbauer passt de bal in één keer door. Əlizadə rent richting de bal. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Audino speelt de bal door. Klungelig pakt Kaesbauer de bal. Kaesbauer speelt de bal door. Daar is Əlizadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlizadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kaesbauer is nu in balbezit. Kaesbauer probeert naar een medespeler te passen. Bradu heeft problemen om de bal te vangen. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - dolanka hooligans 0:7

44e minuut.
Raczkowski probeert naar een medespeler te passen. Kaesbauer speelt de bal door. Bradu is nu in balbezit. Bradu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - dolanka hooligans 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 73%, dolanka hooligans 27%.
FC Bobry - dolanka hooligans 0:8

50e minuut.
Audino bereikt de bal nog maar net als eerste. Audino passt de bal zonder na te denken. Əlizadə is nu in balbezit. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - dolanka hooligans 0:9

56e minuut.
Kaesbauer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaesbauer speelt de bal door. Audino probeert naar een medespeler te passen. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - dolanka hooligans 0:10

61e minuut.
Audino met een sublieme pass. Kaesbauer heeft problemen om de bal te vangen. Kaesbauer probeert naar een medespeler te passen. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - dolanka hooligans 0:11

61e minuut.
Anielski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu maakt een afschuwelijke overtreding. Bradu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Namdar speelt de bal door. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə passt de bal in één keer door. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Raczkowski passt de bal met de wreef. Mazurkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bradu is nu in balbezit. Bradu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Raczkowski passt de bal in één keer door. Karakula rent richting de bal. Karakula probeert naar een medespeler te passen. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Karakula met een sublieme pass. Bradu is nu in balbezit. Skarżyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bradu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bradu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - dolanka hooligans 0:12

89e minuut.
Raczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Audino speelt de bal door. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - dolanka hooligans 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 76%, dolanka hooligans 24%.
FC Bobry - dolanka hooligans 0:13