Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Momento Fratello Chłopcy z Reymonta
bruh testing Tactiek Taktyka 001
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
51.5 gemiddelde waardering 55.9
zeer goed Schieten solide
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Martinů probeert de bal met de borst te controleren. Bărzoi is nu in balbezit. Ferestrău maakt een afschuwelijke overtreding. Ferestrău krijgt een gele kaart. Bărzoi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galisch wilt de vrije trap nemen. Olechowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Beletti rent richting de bal. Bărzoi is nu in balbezit. Galisch rent richting de bal. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Cotovia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drzymont met een snelle inworp. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel. Olechowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Momento Fratello - Chłopcy z Reymonta 0:1

36e minuut.
Simonović heeft problemen om de bal te vangen. Simonović geeft een hoge lob. Šperk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano onderschept slim de pass. Tavano haalt uit met een fantastische trap. Gars kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Martinů verovert de bal door een tackle van achteren. Changjin verovert de bal door een tackle van achteren. Galisch speelt de bal door. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momento Fratello 53%, Chłopcy z Reymonta 47%.
Momento Fratello - Chłopcy z Reymonta 0:1

48e minuut.
Drzymont zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Changjin probeert naar een medespeler te passen. Jork bereikt de bal nog maar net als eerste. Jork geeft de bal voor. Bărzoi springt en kopt de bal. Olechowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Grzmot verovert de bal door een tackle van achteren. Grzmot met een sublieme pass. Denis is nu in balbezit. Ambroziak onderschept slim de pass. Ambroziak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cotovia met een sublieme pass. Polonkai rent richting de bal. Polonkai passt de bal met de wreef. Tavano rent richting de bal. Tavano haalt uit met een fantastische trap. Gars kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodoru komt het veld opgelopen. Drzymont met de inworp. Galisch met een sublieme pass. Drzymont geeft een lange en hoge pass. Teodoru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Momento Fratello - Chłopcy z Reymonta 0:2

65e minuut.
Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău met een sublieme pass. Klungelig pakt Polonkai de bal. Polonkai speelt de bal door. Biaggi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Jork onderschept slim de pass. Jork geeft de bal voor. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Jork met een snelle inworp. Galisch rent richting de bal. Biaggi begaat een overtreding. Biaggi krijgt een gele kaart. Galisch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biaggi met een sublieme pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Galisch neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Changjin controleert de bal met de borst. Biaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Biaggi passt de bal zonder na te denken. Tavano rent richting de bal. Tavano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Andrade rent richting de bal. Biaggi onderschept slim de pass. Biaggi geeft een hoge lob. Tavano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Cotovia onderschept slim de pass. Galisch rent richting de bal. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel. Olechowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Momento Fratello - Chłopcy z Reymonta 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momento Fratello 56%, Chłopcy z Reymonta 44%.
Momento Fratello - Chłopcy z Reymonta 0:3