Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ab Eternum FC SZMACIOKI RYBNIK
kkk Tactiek OFE
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
22 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 41.9
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Knapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina begaat een overtreding. Knapík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rugamas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gallatin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rugamas is nu in balbezit. Rugamas geeft de bal voor. Roheline kan de bal niet met de borst controleren. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Jedinger probeert naar een medespeler te passen. Hinkelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Baixenc zijn tegenspeler op de grond. Baixenc krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Rugamas probeert naar een medespeler te passen. Chaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin onderschept slim de pass. Gallatin schiet op doel. Csákányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ab Eternum - FC SZMACIOKI RYBNIK 1:0

31e minuut.
Rugamas verovert de bal door een tackle van achteren. Rugamas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vidaurreta de bal. Gallatin rent richting de bal. Gallatin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ab Eternum - FC SZMACIOKI RYBNIK 2:0

45e minuut.
Hinkelmann passt de bal met de wreef. Trahman rent richting de bal. Trahman passt de bal met de wreef. Hinkelmann is nu in balbezit. Hinkelmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ab Eternum 30%, FC SZMACIOKI RYBNIK 70%.
Ab Eternum - FC SZMACIOKI RYBNIK 2:0

48e minuut.
Gallatin rent richting de bal. Bacot rent richting de bal. Hinkelmann verovert de bal door een tackle van achteren. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin schiet op doel. Csákányi bokst de bal weg.

50e minuut.
Trahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Trahman met een sublieme pass. Bussoli heeft problemen om de bal te vangen. Knapík rent richting de bal. Knapík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rugamas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foriers komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Roheline rent richting de bal. Inworp. Hinkelmann met de inworp. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hinkelmann geeft een lange en hoge pass. Chaviano probeert de bal aan de voet te houden. Knapík rent richting de bal. Knapík haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gallatin de bal onder controle te krijgen. Csákányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Jedinger met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Słonina de bal onder controle te krijgen. Knapík rent richting de bal. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Roheline geeft een hoge lob. Słonina heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knapík. Knapík krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Foriers rent richting de bal. Foriers passt de bal met de wreef. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkelmann is nu in balbezit. Hinkelmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Jedinger met een snelle inworp. Gallatin is nu in balbezit. Gallatin passt de bal zonder na te denken. Knapík is nu in balbezit. Knapík draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ab Eternum - FC SZMACIOKI RYBNIK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ab Eternum 20%, FC SZMACIOKI RYBNIK 80%.
Ab Eternum - FC SZMACIOKI RYBNIK 3:0