Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnica Warszawa FC Sao Paulo
532 second Tactiek nowa
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 42.2
solide Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Ochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wrockowiak rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Simon ... Strafschop! Wrockowiak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wrockowiak neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wrockowiak is nu in balbezit. Wrockowiak draait met de bal, schiet en ... Carannante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - FC Sao Paulo 0:1

9e minuut.
Ylikallio onderschept slim de pass. Wrockowiak is nu in balbezit. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Piola verovert de bal door een tackle van achteren. Piola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Skwara passt de bal zonder na te denken. Ural met een sublieme pass. Ylikallio heeft problemen om de bal te vangen. Wrockowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrockowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Nicol de bal. Brogle rent richting de bal. Brogle passt de bal met de wreef. Mihnea rent richting de bal. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. Gałus bokst de bal weg.

24e minuut.
Brogle geeft een hoge lob. Veronelli kopt de bal weg. Słowikowski is nu in balbezit. Terenas is nu in balbezit. Terenas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gałus met een harde bal richting middenveld. Brożek kopt de bal weg. Brogle met een sublieme pass. Mihnea heeft problemen om de bal te vangen. Mihnea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mihnea verovert de bal door een tackle van achteren. Mihnea geeft een lange en hoge pass. Prevost probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terenas is nu in balbezit. Terenas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Veronelli probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mihnea is nu in balbezit. Korbély begaat een overtreding. Mihnea raakt geblesseerd tijdens het duel. Terenas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mihnea krijgt zijn hoofd ertegen. Gałus bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Mihnea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Veronelli de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winnica Warszawa - FC Sao Paulo 1:1

29e minuut.
Daar is Wrockowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brożek. Wrockowiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korbély zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ural krijgt zijn hoofd ertegen. Carannante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wrockowiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gałus met een sublieme pass. Perna Bamba kopt de bal weg. Daar is Veronelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terenas rent richting de bal. Terenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Skwara de bal. Skwara geeft een hoge lob. Daar is Ylikallio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ural is nu in balbezit. Ural haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
de Guzmán is nu in balbezit. de Guzmán geeft een lange en hoge pass. Ural kopt de bal weg. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - FC Sao Paulo 1:2

36e minuut.
Mihnea speelt de bal door. Terenas rent richting de bal. Terenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Wrockowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ural is nu in balbezit. Wrockowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ural is nu in balbezit. Ural draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ural kopt de bal weg. Brożek rent richting de bal. Brożek passt de bal zonder na te denken. Terenas rent richting de bal. Terenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Skwara kopt de bal weg. Daar is Piola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brożek met een sublieme pass. Mihnea rent richting de bal. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Gałus met een harde bal richting middenveld. Brożek kopt de bal weg. Klungelig pakt Mihnea de bal. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. Gałus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

45e minuut.
Doeltrap. Gałus trapt de bal weg. de Guzmán kopt de bal weg. Wrockowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrockowiak schiet op doel. Carannante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnica Warszawa 43%, FC Sao Paulo 57%.
Winnica Warszawa - FC Sao Paulo 1:2

46e minuut.
Cosentini komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Piola bereikt de bal nog maar net als eerste. Piola probeert naar een medespeler te passen. Ural rent richting de bal. Wrockowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrockowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ural is nu in balbezit. Skwara is nu in balbezit. Skwara passt de bal met de wreef. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Skwara passt de bal met de wreef. de Guzmán geeft een hoge lob. Ural kopt de bal weg. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak haalt uit met een fantastische trap. Carannante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Simon rent richting de bal. Simon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skwara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piola geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Słowikowski kopt de bal weg. Cosentini is nu in balbezit. Cosentini speelt de bal door. Brożek geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winnica Warszawa - FC Sao Paulo 2:2

76e minuut.
Korbély kopt de bal weg. Skwara geeft de bal voor. Ural kopt de bal weg. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak haalt uit met een fantastische trap. Carannante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Paolantoni de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Carannante met een sublieme pass. Brogle controleert de bal met de borst. Skwara is nu in balbezit. Brogle onderschept slim de pass. Brogle geeft een lange en hoge pass. Gałus bokst de bal weg.

79e minuut.
Daar is Ylikallio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrockowiak rent richting de bal. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Ural schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Daar is Wrockowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paolantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolantoni geeft een hoge lob. Wrockowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrockowiak draait met de bal, schiet en ... Carannante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnica Warszawa 48%, FC Sao Paulo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winnica Warszawa - FC Sao Paulo 2:2