Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Paulo Winnica Warszawa
nowa Tactiek 532 second
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 43.8
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen matig
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu geeft de bal voor. Craia kopt de bal weg. Constantinescu heeft problemen om de bal te vangen. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Perna Bamba probeert de bal met de borst te controleren. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Perna Bamba rent richting de bal. Craia onderschept slim de pass. Craia geeft de bal voor. Carannante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Mihnea heeft problemen om de bal te vangen. Prevost maakt een afschuwelijke overtreding. Mihnea raakt geblesseerd tijdens het duel. Terenas met een snel genomen vrije trap. Zamfirescu is nu in balbezit. Zamfirescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Constantinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Brożek begaat een overtreding. Constantinescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Neguţescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Craia springt en kopt de bal. Carannante bokst de bal weg. Daar is Constantinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Winnica Warszawa 1:0

19e minuut.
Craia passt de bal met de wreef. Constantinescu is nu in balbezit. Rudnicki is nu in balbezit. Constantinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Constantinescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Brożek passt de bal met de wreef. Zamfirescu is nu in balbezit. Zamfirescu probeert naar een medespeler te passen. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Brożek is nu in balbezit. Harutyunyan onderschept slim de pass. Harutyunyan probeert naar een medespeler te passen. Craia is nu in balbezit. Craia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Winnica Warszawa 2:0

32e minuut.
Constantinescu geeft een hoge lob. Paolantoni heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Harutyunyan zal de hoekschop nemen. Constantinescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ylikallio geeft de bal voor. Neguţescu controleert de bal met de borst. Neguţescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Craia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dimofte geeft een hoge lob. Ylikallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylikallio geeft een lange en hoge pass. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Neguţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Neguţescu met een sublieme pass. Craia is nu in balbezit. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Carannante bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 44%, Winnica Warszawa 56%.
FC Sao Paulo - Winnica Warszawa 2:0

46e minuut.
Cosentini komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu onderschept slim de pass. Neguţescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Constantinescu de bal. Constantinescu schiet op doel. Carannante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Constantinescu kopt de bal weg. Perna Bamba speelt de bal door. Veronelli heeft problemen om de bal te vangen. Cosentini is nu in balbezit. Cosentini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - Winnica Warszawa 2:1

72e minuut.
Carannante trapt de bal weg van het doel. Skwara kopt de bal weg. Klungelig pakt Paolantoni de bal. Craia rent richting de bal. Craia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Cosentini rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Xuân Hòa ... Strafschop! Cosentini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cosentini legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gil probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sao Paulo - Winnica Warszawa 2:2

79e minuut.
Constantinescu rent richting de bal. Brożek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zamfirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Carannante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 46%, Winnica Warszawa 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sao Paulo - Winnica Warszawa 2:2