Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chłopcy z Reymonta dolanka hooligans
Taktyka 001 Tactiek 555
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 55.7
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Changjin verovert de bal door een tackle van achteren. Changjin speelt de bal door. Galisch probeert naar een medespeler te passen. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi draait met de bal, schiet en ... Čeleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kaesbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaesbauer passt de bal in één keer door. Šperk is nu in balbezit. Əlizadə verovert de bal door een tackle van achteren. Əlizadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Andrade draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Giorgino de bal onder controle te krijgen. Jork rent richting de bal. Jork geeft een lange en hoge pass. Bărzoi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont geeft een lange en hoge pass. Daar is Jork, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jork geeft de bal voor. Andrade krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy z Reymonta - dolanka hooligans 1:0

41e minuut.
Inworp. Raczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Audino is nu in balbezit. Audino geeft een hoge lob. Əlizadə kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chłopcy z Reymonta 44%, dolanka hooligans 56%.
Chłopcy z Reymonta - dolanka hooligans 1:0

53e minuut.
Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaesbauer is nu in balbezit. Jork begaat een overtreding. Kaesbauer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karakula neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gars bokst de bal weg.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bradu stond buitenspel. Teodoru komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kaesbauer geeft de bal voor. Vledder probeert naar een medespeler te passen. Giorgino heeft problemen om de bal te vangen. Andrade onderschept slim de pass. Andrade schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teodoru rent richting de bal. Teodoru schiet op doel. Čeleda bokst de bal weg.

77e minuut.
Kaesbauer probeert de bal met de borst te controleren. Kaesbauer geeft een hoge lob. Əlizadə rent richting de bal. Əlizadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chłopcy z Reymonta - dolanka hooligans 1:1

88e minuut.
Teodoru passt de bal in één keer door. Andrade rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giorgino. Giorgino krijgt een gele kaart. Andrade wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Andrade kan niet meer verder spelen. Khachikyan komt het veld opgelopen. Galisch wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chłopcy z Reymonta 57%, dolanka hooligans 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chłopcy z Reymonta - dolanka hooligans 1:1