Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dolanka hooligans Chłopcy z Reymonta
555 Tactiek Taktyka 001
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 53.8
formidable Schieten good
excellent Passen excellent
very good Verdedigen solid


12e minuut.
Kaesbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaesbauer geeft een lange en hoge pass. Əlizadə is nu in balbezit. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap. Gars probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Chłopcy z Reymonta 1:0

14e minuut.
Graho geeft een lange en hoge pass. Benjaminsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Chłopcy z Reymonta 2:0

23e minuut.
Namdar geeft een lange en hoge pass. Daar is Vledder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlizadə rent richting de bal. Kaesbauer is nu in balbezit. Kaesbauer haalt uit met een fantastische trap. Gars verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Drăgoescu kopt de bal weg. Jork is nu in balbezit. Kaesbauer geeft een hoge lob. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Audino verovert de bal door een tackle van achteren. Audino geeft een hoge lob. Əlizadə is nu in balbezit. Əlizadə schiet op doel. Gars probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Chłopcy z Reymonta 3:0

32e minuut.
Kaesbauer onderschept slim de pass. Kaesbauer geeft een lange en hoge pass. Šperk heeft problemen om de bal te vangen. Əlizadə rent richting de bal. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap. Gars probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Giorgino is nu in balbezit. Andrade onderschept slim de pass. Andrade passt de bal in één keer door. Bărzoi heeft problemen om de bal te vangen. Bărzoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Bradu de bal. Denis met een sublieme pass. Kaesbauer speelt de bal door. Əlizadə rent richting de bal. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Chłopcy z Reymonta 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dolanka hooligans 40%, Chłopcy z Reymonta 60%.
dolanka hooligans - Chłopcy z Reymonta 4:0

52e minuut.
Inworp. Jork met een snelle inworp. Changjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Changjin geeft een lange en hoge pass. Bărzoi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula met een sublieme pass. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Chłopcy z Reymonta 5:0

62e minuut.
Inworp. Teodoru komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kaesbauer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Audino de bal. Audino passt de bal in één keer door. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel. Gars verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Karakula speelt de bal door. Audino rent richting de bal. Audino passt de bal zonder na te denken. Bradu rent richting de bal. Bradu draait met de bal, schiet en ... Gars bokst de bal weg.

73e minuut.
Audino controleert de bal met de borst. Benjaminsen is nu in balbezit. Audino maakt een afschuwelijke overtreding. Audino krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Drăgoescu onderschept slim de pass. Drăgoescu geeft een lange en hoge pass. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə draait met de bal, schiet en ... Gars maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Chłopcy z Reymonta 6:0

84e minuut.
Kaesbauer passt de bal zonder na te denken. Vledder bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə verovert de bal door een tackle van achteren. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap. Gars probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dolanka hooligans - Chłopcy z Reymonta 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dolanka hooligans 48%, Chłopcy z Reymonta 52%.
dolanka hooligans - Chłopcy z Reymonta 7:0