Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bobry Momento Fratello
Hala Madrid Tactiek bruh testing
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.1 gemiddelde waardering 49.8
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen goed


6e minuut.
Buzea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biaggi speelt de bal door. Roztočil onderschept slim de pass. Ambroziak is nu in balbezit. Ambroziak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Biaggi rent richting de bal. Biaggi geeft de bal voor. Roztočil probeert de bal aan de voet te houden. Tavano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mata probeert de bal met de borst te controleren. Biaggi is nu in balbezit. Biaggi passt de bal in één keer door. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroziak draait met de bal, schiet en ... Sylvinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Martinů onderschept slim de pass. Martinů geeft de bal voor. Polonkai kopt de bal weg. Tavano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - Momento Fratello 0:1

17e minuut.
Biaggi onderschept slim de pass. Ambroziak is nu in balbezit. Tavano is nu in balbezit. Tavano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - Momento Fratello 0:2

18e minuut.
Schiratto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambroziak met de inworp. Martinů is nu in balbezit. Martinů geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Houhua trapt de bal weg. Martinů kopt de bal weg. Daar is Ambroziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambroziak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Houhua de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Biaggi onderschept slim de pass. Biaggi geeft de bal voor. Tavano rent richting de bal. Tavano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - Momento Fratello 0:3

26e minuut.
Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil geeft een lange en hoge pass. Polonkai geeft de bal voor. Tavano rent richting de bal. Tavano schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - Momento Fratello 0:4

30e minuut.
Martinů met de inworp. Grzmot rent richting de bal. Grzmot geeft een hoge lob. Tavano springt en kopt de bal. Sylvinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Houhua onderschept slim de pass. Houhua speelt de bal door. Bogdanowski heeft problemen om de bal te vangen. Tavano rent richting de bal. Tavano draait met de bal, schiet en ... Sylvinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Roztočil probeert naar een medespeler te passen. Biaggi rent richting de bal. Biaggi speelt de bal door. Tavano rent richting de bal. Tavano draait met de bal, schiet en ... Sylvinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Martinů passt de bal met de wreef. Polonkai met een sublieme pass. Tavano is nu in balbezit. Tavano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - Momento Fratello 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 87%, Momento Fratello 13%.
FC Bobry - Momento Fratello 0:5

50e minuut.
Mata met een sublieme pass. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu passt de bal in één keer door. Mandi rent richting de bal. Mandi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Schiratto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martinů met de inworp. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroziak geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Sylvinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Brykała passt de bal met de wreef. Buzea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polonkai. Polonkai krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Cotovia probeert naar een medespeler te passen. Polonkai rent richting de bal. Polonkai passt de bal met de wreef. Tavano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - Momento Fratello 0:6

76e minuut.
Brykała geeft een lange en hoge pass. Grzmot rent richting de bal. Grzmot geeft een hoge lob. Tavano is nu in balbezit. Tavano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Sylvinho met een harde bal richting middenveld. Martinů kopt de bal weg. Klungelig pakt Houhua de bal. Ambroziak rent richting de bal. Ambroziak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Schiratto geeft de bal voor. Inworp. Martinů zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ambroziak is nu in balbezit. Ambroziak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 78%, Momento Fratello 22%.
FC Bobry - Momento Fratello 0:6