Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Paulo FC SZMACIOKI RYBNIK
nowa Tactiek OFE
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 43.7
adequate Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen average


7e minuut.
de Guzmán geeft een hoge lob. Bussoli kopt de bal weg. Ostrčil met een sublieme pass. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonina geeft een lange en hoge pass. Krok bokst de bal weg.

16e minuut.
Słonina rent richting de bal. Słonina geeft de bal voor. Klungelig pakt Prevost de bal. Graf geeft een lange en hoge pass. Prevost probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Słonina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ostrčil geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Baixenc is nu in balbezit. Baixenc geeft de bal voor. Inworp. de Guzmán met een snelle inworp. Piola geeft de bal voor. Csákányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wrockowiak is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de Guzmán neemt de hoekschop. Wrockowiak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Słonina met een snelle inworp. Skwara met een sublieme pass. Daar is Nicol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostrčil rent richting de bal. Ostrčil haalt uit met een fantastische trap. Krok bokst de bal weg. Graf rent richting de bal. Graf haalt uit met een fantastische trap. Krok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 42%, FC SZMACIOKI RYBNIK 58%.
FC Sao Paulo - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:1

54e minuut.
Bussoli met een sublieme pass. Daar is Ostrčil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piola krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Vidaurreta verovert de bal door een tackle van achteren. Piola verovert de bal door een tackle van achteren. Piola met een sublieme pass. de Guzmán rent richting de bal. de Guzmán geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bussoli rent richting de bal. Bussoli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nicol met de inworp. Piola probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Skwara rent richting de bal. Skwara speelt de bal door. Ural rent richting de bal. Wrockowiak is nu in balbezit. Wrockowiak schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Piola met een sublieme pass. de Guzmán geeft een hoge lob. Chaviano probeert de bal met de borst te controleren. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Roheline rent richting de bal. Wrockowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Roheline zijn tegenspeler op de grond. Roheline is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Wrockowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrockowiak geeft de bal voor. Ural heeft problemen om de bal te vangen. Ural schiet op doel. Csákányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sao Paulo - FC SZMACIOKI RYBNIK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 43%, FC SZMACIOKI RYBNIK 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sao Paulo - FC SZMACIOKI RYBNIK 1:1