Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ab Eternum Winnica Warszawa
kkk Tactiek 532 second
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 44.5
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen solide


4e minuut.
Brogle onderschept slim de pass. Rugamas verovert de bal door een tackle van achteren. Rugamas probeert naar een medespeler te passen. Gallatin heeft problemen om de bal te vangen. Gallatin haalt uit met een fantastische trap. Carannante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Gallatin speelt de bal door. Ochocki probeert naar een medespeler te passen. Simon controleert de bal met de borst. Knapík is nu in balbezit. Knapík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Perna Bamba speelt de bal door. Paolantoni met een sublieme pass. Klungelig pakt Ylikallio de bal. Gallatin is nu in balbezit. Gallatin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ylikallio geeft een hoge lob. Rugamas rent richting de bal. Rugamas geeft de bal voor. Klungelig pakt Gallatin de bal. Gallatin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tărşolea met een sublieme pass. Hinkelmann rent richting de bal. Hinkelmann probeert naar een medespeler te passen. Gallatin is nu in balbezit. Gallatin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ab Eternum - Winnica Warszawa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ab Eternum 35%, Winnica Warszawa 65%.
Ab Eternum - Winnica Warszawa 1:0

46e minuut.
Cosentini komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Trahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek rent richting de bal. Brożek passt de bal in één keer door. Cosentini rent richting de bal. Cosentini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Jedinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brożek onderschept slim de pass. Met opzet legt Chitlyn zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Chitlyn moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chitlyn schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

60e minuut.
Słowikowski rent richting de bal. Słowikowski passt de bal zonder na te denken. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ab Eternum - Winnica Warszawa 1:1

76e minuut.
Perna Bamba passt de bal in één keer door. Cosentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nezbeda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nezbeda krijgt een gele kaart. Cosentini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brożek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Hinkelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkelmann verovert de bal door een tackle van achteren. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin draait met de bal, schiet en ... Carannante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ab Eternum 49%, Winnica Warszawa 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ab Eternum - Winnica Warszawa 1:1