Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bobry Ab Eternum
Hala Madrid Tactiek kkk
31% Balbezit 69%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 47.5
adequate Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen very good


3e minuut.
Knapík is nu in balbezit. Mazurkiewicz rent richting de bal. Hinkelmann rent richting de bal. Gallatin rent richting de bal. Gallatin schiet op doel. Sylvinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Hinkelmann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazurkiewicz. Hinkelmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jedinger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gallatin heeft problemen om de bal te vangen. Gallatin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - Ab Eternum 0:1

20e minuut.
Mandi rent richting de bal. Trahman verovert de bal door een tackle van achteren. Trahman geeft de bal voor. Daar is Gallatin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallatin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Knapík rent richting de bal. Pozowski is nu in balbezit. Knapík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Knapík krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 77%, Ab Eternum 23%.
FC Bobry - Ab Eternum 0:1

80e minuut.
Rugamas verovert de bal door een tackle van achteren. Rugamas probeert naar een medespeler te passen. Trahman speelt de bal door. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sylvinho trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jedinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Chitlyn geeft een lange en hoge pass. Trahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Trahman probeert naar een medespeler te passen. Knapík is nu in balbezit. Knapík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 76%, Ab Eternum 24%.
FC Bobry - Ab Eternum 0:1