Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chłopcy z Reymonta FC Sao Paulo
Taktyka 001 Tactiek nowa
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 46
solid Schieten solid
excellent Passen solid
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Harutyunyan is nu in balbezit. Harutyunyan geeft een lange en hoge pass. Craia kopt de bal weg. Ural rent richting de bal. Ural haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Piola rent richting de bal. Piola passt de bal in één keer door. Skwara rent richting de bal. Harutyunyan geeft een hoge lob. Craia maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Andrade rent richting de bal. Andrade geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prevost de bal. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Drzymont geeft een hoge lob. Buitenspel voor Andrade. Goede buitenspelval van de verdediging. Xuân Hòa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ural rent richting de bal. Ural schiet op doel. Gars bokst de bal weg.

19e minuut.
Klungelig pakt Ural de bal. Craia is nu in balbezit. Denis is nu in balbezit. Craia onderschept slim de pass. Craia draait met de bal, schiet en ... Gars bokst de bal weg.

28e minuut.
Benjaminsen passt de bal zonder na te denken. Drzymont heeft problemen om de bal te vangen. Drzymont geeft een lange en hoge pass. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Harutyunyan passt de bal in één keer door. Šperk probeert naar een medespeler te passen. Piola speelt de bal door. Ural rent richting de bal. Ural schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Inworp. Piola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skwara is nu in balbezit. Skwara geeft de bal voor. Craia krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Piola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piola geeft een lange en hoge pass. Ural rent richting de bal. Ural haalt uit met een fantastische trap. Gars werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy z Reymonta - FC Sao Paulo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chłopcy z Reymonta 61%, FC Sao Paulo 39%.
Chłopcy z Reymonta - FC Sao Paulo 0:1

46e minuut.
Craia passt de bal met de wreef. Skwara rent richting de bal. Skwara passt de bal in één keer door. Ural rent richting de bal. Ural haalt uit met een fantastische trap. Gars bokst de bal weg.

48e minuut.
de Guzmán met een sublieme pass. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte geeft een hoge lob. Changjin kan de bal niet met de borst controleren. Changjin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chłopcy z Reymonta - FC Sao Paulo 1:1

60e minuut.
Changjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Changjin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dimofte de bal. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teodoru komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Klungelig pakt Skwara de bal. Galisch rent richting de bal. Skwara begaat een overtreding. Skwara krijgt een gele kaart. Galisch raakt geblesseerd tijdens het duel. Changjin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Benjaminsen probeert naar een medespeler te passen. Jork bereikt de bal nog maar net als eerste. Jork speelt de bal door. Klungelig pakt Teodoru de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Changjin kopt de bal weg. Dimofte heeft problemen om de bal te vangen. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Gil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Drzymont rent richting de bal. Drzymont passt de bal zonder na te denken. Daar is Xuân Hòa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Skwara kopt de bal weg. Piola bereikt de bal nog maar net als eerste. Piola passt de bal zonder na te denken. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Ural draait met de bal, schiet en ... Gars kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy z Reymonta - FC Sao Paulo 1:2

83e minuut.
Galisch verovert de bal door een tackle van achteren. Galisch geeft een hoge lob. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chłopcy z Reymonta - FC Sao Paulo 2:2

86e minuut.
Changjin geeft een lange en hoge pass. Andrade rent richting de bal. Xuân Hòa is nu in balbezit. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chłopcy z Reymonta 45%, FC Sao Paulo 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chłopcy z Reymonta - FC Sao Paulo 2:2