Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SZMACIOKI RYBNIK dolanka hooligans
OFE Tactiek 555
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 55.6
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
average Verdedigen solid


2e minuut.
Kaesbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Kaesbauer passt de bal zonder na te denken. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə draait met de bal, schiet en ... Csákányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZMACIOKI RYBNIK - dolanka hooligans 0:1

6e minuut.
Ostrčil rent richting de bal. Ostrčil passt de bal met de wreef. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf draait met de bal, schiet en ... Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SZMACIOKI RYBNIK - dolanka hooligans 1:1

7e minuut.
Əlizadə passt de bal met de wreef. Kaesbauer rent richting de bal. Kaesbauer met een sublieme pass. Bradu is nu in balbezit. Bradu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Raczkowski speelt de bal door. Audino is nu in balbezit. Audino passt de bal zonder na te denken. Daar is Bradu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Karakula geeft een hoge lob. Audino kopt de bal weg. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bacot de bal onder controle te krijgen. Csákányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula geeft de bal voor. Kaesbauer kopt de bal weg. Əlizadə is nu in balbezit. Əlizadə schiet op doel. Csákányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Bradu rent richting de bal. Bradu passt de bal zonder na te denken. Əlizadə rent richting de bal. Kaesbauer rent richting de bal. Kaesbauer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kaesbauer passt de bal met de wreef. Əlizadə heeft problemen om de bal te vangen. Əlizadə passt de bal met de wreef. Bradu is nu in balbezit. Bradu draait met de bal, schiet en ... Csákányi bokst de bal weg.

34e minuut.
Negoiu passt de bal met de wreef. Słonina heeft problemen om de bal te vangen. Słonina passt de bal zonder na te denken. Graf is nu in balbezit. Graf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Audino bereikt de bal nog maar net als eerste. Audino passt de bal in één keer door. Əlizadə rent richting de bal. Əlizadə draait met de bal, schiet en ... Dwulicy probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Audino probeert naar een medespeler te passen. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Csákányi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZMACIOKI RYBNIK 64%, dolanka hooligans 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SZMACIOKI RYBNIK - dolanka hooligans 1:1

47e minuut.
Kaesbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaesbauer geeft een lange en hoge pass. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə draait met de bal, schiet en ... Csákányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidaurreta. Bradu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raczkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Audino geeft een lange en hoge pass. Bradu maakt een snoekduik en kopt de bal. Csákányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dwulicy. Əlizadə raakt geblesseerd tijdens het duel. Karakula zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bradu springt en kopt de bal. Paal!

54e minuut.
Audino geeft de bal voor. Daar is Vidaurreta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə onderschept slim de pass. Əlizadə schiet op doel. Csákányi bokst de bal weg.

61e minuut.
Bacot bereikt de bal nog maar net als eerste. Audino onderschept slim de pass. Audino geeft de bal voor. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə draait met de bal, schiet en ... Csákányi bokst de bal weg.

66e minuut.
Audino is nu in balbezit. Audino geeft een hoge lob. Chaviano heeft problemen om de bal te vangen. Bradu is nu in balbezit. Bradu schiet op doel. Csákányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Əlizadə verovert de bal door een tackle van achteren. Kaesbauer is nu in balbezit. Kaesbauer met een sublieme pass. Əlizadə rent richting de bal. Əlizadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kaesbauer rent richting de bal. Kaesbauer passt de bal zonder na te denken. Audino speelt de bal door. Klungelig pakt Bradu de bal. Bradu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Raczkowski rent richting de bal. Raczkowski geeft een hoge lob. Karakula probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Əlizadə de bal. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Audino is nu in balbezit. Audino probeert naar een medespeler te passen. Kaesbauer speelt de bal door. Əlizadə is nu in balbezit. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Baixenc kopt de bal weg. Karakula rent richting de bal. Karakula passt de bal in één keer door. Daar is Audino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Audino geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Bacot is nu in balbezit. Audino onderschept slim de pass. Audino passt de bal met de wreef. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kaesbauer passt de bal in één keer door. Audino rent richting de bal. Audino passt de bal zonder na te denken. Əlizadə is nu in balbezit. Əlizadə draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZMACIOKI RYBNIK - dolanka hooligans 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZMACIOKI RYBNIK 72%, dolanka hooligans 28%.
FC SZMACIOKI RYBNIK - dolanka hooligans 1:2