Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnica Warszawa Momento Fratello
532 second Tactiek bruh testing
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Martinů met een sublieme pass. Tavano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perna Bamba. Tavano raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Biaggi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Brogle controleert de bal met de borst. Martinů verovert de bal door een tackle van achteren. Martinů geeft een lange en hoge pass. Tavano rent richting de bal. Tavano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Terenas de bal. Biaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Biaggi speelt de bal door. Tavano rent richting de bal. Tavano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Simon onderschept slim de pass. Simon probeert naar een medespeler te passen. Biaggi met een sublieme pass. Ambroziak rent richting de bal. Ambroziak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Biaggi probeert naar een medespeler te passen. Polonkai rent richting de bal. Paolantoni begaat een overtreding. Paolantoni krijgt een gele kaart. Polonkai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polonkai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tavano heeft problemen om de bal te vangen. Tavano haalt uit met een fantastische trap. Carannante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Momento Fratello 0:1

35e minuut.
Cotovia is nu in balbezit. Cotovia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Paolantoni de bal. Tavano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Polonkai rent richting de bal. Polonkai passt de bal in één keer door. Tavano met een sublieme pass. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroziak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnica Warszawa 58%, Momento Fratello 42%.
Winnica Warszawa - Momento Fratello 0:1

46e minuut.
Cosentini komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Perna Bamba geeft de bal voor. Brogle rent richting de bal. Brogle speelt de bal door. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea schiet op doel. Olechowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Martinů geeft een hoge lob. Tavano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano schiet op doel. Carannante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Momento Fratello 0:2

60e minuut.
Cosentini rent richting de bal. Simonović verovert de bal door een tackle van achteren. Simonović passt de bal zonder na te denken. Słowikowski is nu in balbezit. Słowikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Olechowski trapt de bal weg. Daar is Perna Bamba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaggi speelt de bal door. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroziak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Martinů geeft een lange en hoge pass. Ylikallio heeft problemen om de bal te vangen. Tavano is nu in balbezit. Tavano draait met de bal, schiet en ... Carannante probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tavano rent richting de bal. Tavano geeft de bal voor. Simon kopt de bal weg. Polonkai rent richting de bal. Polonkai schiet op doel. Carannante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Słowikowski geeft de bal voor. Brogle rent richting de bal. Brogle passt de bal in één keer door. Brożek rent richting de bal. Brożek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Perna Bamba passt de bal in één keer door. Słowikowski met een sublieme pass. Martinů geeft een hoge lob. Tavano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ambroziak rent richting de bal. Ambroziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Momento Fratello 0:3

79e minuut.
Ambroziak passt de bal zonder na te denken. Biaggi heeft problemen om de bal te vangen. Biaggi met een sublieme pass. Tavano rent richting de bal. Tavano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Grzmot probeert naar een medespeler te passen. Martinů bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinů speelt de bal door. Polonkai rent richting de bal. Polonkai passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnica Warszawa 47%, Momento Fratello 53%.
Winnica Warszawa - Momento Fratello 0:3