Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Momento Fratello Winnica Warszawa
bruh testing Tactiek 532 second
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39 gemiddelde waardering 44.2
solide Schieten solide
matig Passen redelijk
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Słowikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Słowikowski geeft de bal voor. Martinů probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terenas rent richting de bal. Terenas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Czeczot probeert naar een medespeler te passen. Terenas is nu in balbezit. Sałek is nu in balbezit. Brożek onderschept slim de pass. Brożek haalt uit met een fantastische trap. Cesar bokst de bal weg.

28e minuut.
Simon passt de bal met de wreef. Brogle rent richting de bal. Martinů maakt een afschuwelijke overtreding. Martinů is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Cesar speelt de bal door. Słowikowski probeert naar een medespeler te passen. Terenas rent richting de bal. Terenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Momento Fratello - Winnica Warszawa 0:1

37e minuut.
Betta onderschept slim de pass. Betta geeft de bal voor. Daar is Paolantoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavano rent richting de bal. Tavano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Momento Fratello - Winnica Warszawa 1:1

41e minuut.
Czeczot onderschept slim de pass. Czeczot geeft een hoge lob. Ochocki rent richting de bal. Tavano onderschept slim de pass. Tavano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momento Fratello 62%, Winnica Warszawa 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Momento Fratello - Winnica Warszawa 1:1

46e minuut.
Cosentini komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Brogle probeert naar een medespeler te passen. Słowikowski rent richting de bal. Słowikowski speelt de bal door. Cosentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosentini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Słowikowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cosentini kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Perna Bamba is nu in balbezit. Perna Bamba probeert naar een medespeler te passen. Brogle is nu in balbezit. Brogle geeft een lange en hoge pass. Cosentini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Czeczot met een sublieme pass. Trempala is nu in balbezit. Trempala passt de bal in één keer door. Tavano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano haalt uit met een fantastische trap. Carannante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Brogle geeft een hoge lob. Brożek is nu in balbezit. Mihnea rent richting de bal. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Momento Fratello - Winnica Warszawa 1:2

60e minuut.
Cyrzan geeft een hoge lob. Simon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kosakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon onderschept slim de pass. Simon geeft de bal voor. Cesar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Brogle met de inworp. Simon speelt de bal door. Brogle bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogle geeft een lange en hoge pass. Cosentini krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Beletti is nu in balbezit. Brogle onderschept slim de pass. Brogle passt de bal zonder na te denken. Mihnea rent richting de bal. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Wypyszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Słowikowski probeert naar een medespeler te passen. Cosentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosentini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeczot begaat een overtreding. Brożek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Beletti heeft problemen om de bal te vangen. Mihnea rent richting de bal. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. Cesar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kosakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosakowski geeft de bal voor. Paolantoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tavano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavano haalt uit met een fantastische trap. Carannante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ochocki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Czeczot met de inworp. Trempala bereikt de bal nog maar net als eerste. Trempala geeft de bal voor. Carannante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momento Fratello 57%, Winnica Warszawa 43%.
Momento Fratello - Winnica Warszawa 1:2