Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chłopcy z Reymonta Ab Eternum
Taktyka 001 Tactiek kkk
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 49.2
solide Schieten goed
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Rugamas passt de bal met de wreef. Knapík rent richting de bal. Jork begaat een overtreding. Jork krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Šperk geeft een lange en hoge pass. Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont geeft een hoge lob. Andrade springt en kopt de bal. Fylkesnes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy z Reymonta - Ab Eternum 1:0

33e minuut.
Trahman passt de bal zonder na te denken. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chitlyn. Chitlyn krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Jedinger passt de bal met de wreef. Hinkelmann is nu in balbezit. Hinkelmann probeert naar een medespeler te passen. Gallatin heeft problemen om de bal te vangen. Gallatin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chłopcy z Reymonta 54%, Ab Eternum 46%.
Chłopcy z Reymonta - Ab Eternum 1:0

46e minuut.
Trahman is nu in balbezit. Trahman passt de bal met de wreef. Chitlyn heeft problemen om de bal te vangen. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Trahman is nu in balbezit. Trahman probeert naar een medespeler te passen. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chłopcy z Reymonta - Ab Eternum 1:1

52e minuut.
Changjin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Andrade de bal. Galisch is nu in balbezit. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Changjin speelt de bal door. Galisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Galisch geeft de bal voor. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi schiet op doel. Fylkesnes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teodoru komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Drzymont speelt de bal door. Daar is Galisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galisch speelt de bal door. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Rugamas kopt de bal weg. Changjin speelt de bal door. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel. Fylkesnes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy z Reymonta - Ab Eternum 2:1

78e minuut.
Changjin speelt de bal door. Galisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Galisch passt de bal zonder na te denken. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chłopcy z Reymonta - Ab Eternum 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chłopcy z Reymonta 48%, Ab Eternum 52%.
Chłopcy z Reymonta - Ab Eternum 3:1