Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bobry FC Sao Paulo
Hala Madrid Tactiek nowa
31% Balbezit 69%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 37.6
matig Schieten solide
zwak Passen solide
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Prazeres rent richting de bal. Wrockowiak rent richting de bal. Prazeres rent richting de bal. Wrockowiak onderschept slim de pass. Wrockowiak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sylvinho met een harde bal richting middenveld. de Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. de Guzmán passt de bal in één keer door. Skwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara draait met de bal, schiet en ... Sylvinho bokst de bal weg. Wrockowiak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - FC Sao Paulo 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Mandi de bal. Wrockowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wrockowiak speelt de bal door. Daar is Ural, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ural draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Dimofte passt de bal met de wreef. de Guzmán speelt de bal door. Daar is Ural, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrockowiak is nu in balbezit. Wrockowiak haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Piola passt de bal met de wreef. de Guzmán is nu in balbezit. de Guzmán passt de bal in één keer door. Skwara geeft een lange en hoge pass. Wrockowiak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Piola met een snelle inworp. Skwara rent richting de bal. Skwara probeert naar een medespeler te passen. Ural is nu in balbezit. Ural haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Piola met een sublieme pass. Skwara is nu in balbezit. Skwara passt de bal in één keer door. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Ural schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Veronelli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wrockowiak kopt de bal weg. Ural rent richting de bal. Ural schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Skwara de bal onder controle te krijgen. Korbély is nu in balbezit. Korbély passt de bal met de wreef. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak schiet op doel. Sylvinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Piola geeft de bal voor. Wrockowiak kopt de bal weg. Ural rent richting de bal. Ural schiet op doel. Sylvinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - FC Sao Paulo 0:2

34e minuut.
Skwara probeert naar een medespeler te passen. Piola bereikt de bal nog maar net als eerste. Piola met een sublieme pass. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Ural haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Skwara passt de bal in één keer door. Xuân Hòa heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Hòa geeft de bal voor. Ural rent richting de bal. Ural schiet op doel. Sylvinho bokst de bal weg.

39e minuut.
Xuân Hòa speelt de bal door. Piola bereikt de bal nog maar net als eerste. Piola probeert naar een medespeler te passen. Wrockowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrockowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Piola met de inworp. Daar is Skwara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skwara speelt de bal door. Daar is Ural, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ural draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - FC Sao Paulo 0:3

43e minuut.
Plaza is nu in balbezit. Ural verovert de bal door een tackle van achteren. Ural passt de bal met de wreef. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 78%, FC Sao Paulo 22%.
FC Bobry - FC Sao Paulo 0:3

46e minuut.
Ural met een sublieme pass. Wrockowiak rent richting de bal. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Ural schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Sylvinho trapt de bal weg. Daar is de Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - FC Sao Paulo 0:4

49e minuut.
Schiratto rent richting de bal. Piola onderschept slim de pass. Piola met een sublieme pass. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Ural haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ural probeert de bal met de borst te controleren. Skwara speelt de bal door. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - FC Sao Paulo 0:5

60e minuut.
Skwara passt de bal met de wreef. Plaza rent richting de bal. Ural verovert de bal door een tackle van achteren. Ural haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Skwara rent richting de bal. de Guzmán speelt de bal door. Piola probeert naar een medespeler te passen. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - FC Sao Paulo 0:6

68e minuut.
Skwara speelt de bal door. Piola met een sublieme pass. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - FC Sao Paulo 0:7

69e minuut.
Leanca speelt de bal door. Stoltz geeft een lange en hoge pass. de Guzmán kopt de bal weg. Wrockowiak heeft problemen om de bal te vangen. Wrockowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - FC Sao Paulo 0:8

71e minuut.
de Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. de Guzmán speelt de bal door. Piola probeert naar een medespeler te passen. Ural rent richting de bal. Ural draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Schiratto kopt de bal weg. Klungelig pakt Buzea de bal. Stoltz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak draait met de bal, schiet en ... Sylvinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - FC Sao Paulo 0:9

77e minuut.
Klungelig pakt Mandi de bal. Wrockowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wrockowiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Ural de bal. Ural draait met de bal, schiet en ... Sylvinho bokst de bal weg. Wrockowiak rent richting de bal. Paal! Wrockowiak rent richting de bal. Paal! Wrockowiak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - FC Sao Paulo 0:10

84e minuut.
Korbély is nu in balbezit. de Guzmán met een sublieme pass. Wrockowiak is nu in balbezit. Wrockowiak haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Skwara heeft problemen om de bal te vangen. Skwara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wrockowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrockowiak schiet op doel. Sylvinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - FC Sao Paulo 0:11

87e minuut.
Veronelli met de inworp. Klungelig pakt de Guzmán de bal. de Guzmán speelt de bal door. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
de Guzmán geeft een hoge lob. Ural springt en kopt de bal. Plaza heeft problemen om de bal te vangen. Wrockowiak rent richting de bal. Wrockowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 76%, FC Sao Paulo 24%.
FC Bobry - FC Sao Paulo 0:11