Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Paulo FC Bobry
nowa Tactiek Hala Madrid
64% Balbezit 36%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
46.1 gemiddelde waardering 38.5
very good Schieten good
solid Passen good
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Skwara probeert naar een medespeler te passen. Harutyunyan heeft problemen om de bal te vangen. Harutyunyan passt de bal zonder na te denken. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - FC Bobry 1:0

11e minuut.
Constantinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Constantinescu zijn tegenspeler op de grond. Constantinescu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Skwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu schiet op doel. Wojdała probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pozowski is nu in balbezit. Piola onderschept slim de pass. Piola geeft de bal voor. Daar is Constantinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - FC Bobry 2:0

16e minuut.
Harutyunyan geeft een hoge lob. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Ural passt de bal zonder na te denken. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho bokst de bal weg.

24e minuut.
Veronelli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Skwara kopt de bal weg. Piola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Constantinescu de bal. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harutyunyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Skwara de bal. Skwara geeft een lange en hoge pass. Ural springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Xuân Hòa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimofte geeft een lange en hoge pass. Pozowski kopt de bal weg. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Piola is nu in balbezit. Piola passt de bal met de wreef. Wojdała heeft problemen om de bal te vangen. Constantinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Constantinescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ural, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Sylvinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - FC Bobry 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 41%, FC Bobry 59%.
FC Sao Paulo - FC Bobry 3:0

47e minuut.
Daar is Harutyunyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harutyunyan passt de bal in één keer door. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Ural haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Harutyunyan is nu in balbezit. Harutyunyan geeft een hoge lob. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Sylvinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ural probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Piola probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Harutyunyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skwara geeft een lange en hoge pass. Pozowski heeft problemen om de bal te vangen. Ural is nu in balbezit. Ural haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Veronelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Skwara de bal. Skwara speelt de bal door. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Skwara speelt de bal door. Ural bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Sylvinho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Harutyunyan passt de bal met de wreef. Skwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara probeert naar een medespeler te passen. Ural rent richting de bal. Ural haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Buitenspel voor Selin. Goede buitenspelval van de verdediging. Veronelli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - FC Bobry 4:0

77e minuut.
Ural passt de bal zonder na te denken. Harutyunyan is nu in balbezit. Harutyunyan probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - FC Bobry 5:0

81e minuut.
Skwara passt de bal in één keer door. Daar is Constantinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdała rent richting de bal. Constantinescu onderschept slim de pass. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Skwara rent richting de bal. Skwara passt de bal met de wreef. Piola probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Veronelli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mazurkiewicz kopt de bal weg. Daar is Wojdała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu schiet op doel. Sylvinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

89e minuut.
de Guzmán passt de bal met de wreef. Harutyunyan rent richting de bal. Harutyunyan geeft een hoge lob. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 24%, FC Bobry 76%.
FC Sao Paulo - FC Bobry 5:0