Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnica Warszawa dolanka hooligans
532 second Tactiek 555
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 57.1
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Carannante probeert naar een medespeler te passen. Audino kopt de bal weg. Ochocki heeft problemen om de bal te vangen. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Raczkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Audino de bal. Audino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bradu de bal. Bradu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Raczkowski met een snelle inworp. Karakula geeft een lange en hoge pass. Audino kopt de bal weg. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Carannante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - dolanka hooligans 0:1

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Słowikowski de bal onder controle te krijgen. Raczkowski onderschept slim de pass. Raczkowski met een sublieme pass. Bradu is nu in balbezit. Bradu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Karakula met de inworp. Raczkowski is nu in balbezit. Raczkowski probeert naar een medespeler te passen. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ylikallio geeft een lange en hoge pass. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Əlizadə de bal. Əlizadə draait met de bal, schiet en ... Carannante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - dolanka hooligans 0:2

28e minuut.
Čeleda speelt de bal door. Klungelig pakt Audino de bal. Audino geeft een lange en hoge pass. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Perna Bamba geeft een hoge lob. Brogle bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoescu begaat een overtreding. Drăgoescu krijgt een gele kaart. Brogle raakt geblesseerd tijdens het duel. Terenas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Graho rent richting de bal. Mihnea verovert de bal door een tackle van achteren. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. Čeleda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mihnea springt en kopt de bal. Čeleda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kaesbauer is nu in balbezit. Kaesbauer geeft een hoge lob. Paolantoni kopt de bal weg. Əlizadə rent richting de bal. Əlizadə schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Namdar geeft een lange en hoge pass. Əlizadə kopt de bal weg. Audino heeft problemen om de bal te vangen. Bradu rent richting de bal. Bradu draait met de bal, schiet en ... Carannante kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnica Warszawa 62%, dolanka hooligans 38%.
Winnica Warszawa - dolanka hooligans 0:2

46e minuut.
Cosentini komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Audino speelt de bal door. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu passt de bal in één keer door. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Carannante met een harde bal richting middenveld. Raczkowski kopt de bal weg. Audino met een sublieme pass. Daar is Əlizadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlizadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Graho passt de bal zonder na te denken. Audino is nu in balbezit. Audino passt de bal met de wreef. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu draait met de bal, schiet en ... Carannante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Brogle met een sublieme pass. Raczkowski speelt de bal door. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Carannante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - dolanka hooligans 0:3

72e minuut.
Słowikowski is nu in balbezit. Raczkowski onderschept slim de pass. Raczkowski geeft de bal voor. Əlizadə rent richting de bal. Əlizadə draait met de bal, schiet en ... Carannante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Kaesbauer probeert naar een medespeler te passen. Audino probeert naar een medespeler te passen. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə schiet op doel. Carannante maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cosentini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Słowikowski de bal. Słowikowski probeert naar een medespeler te passen. Mihnea rent richting de bal. Mihnea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Audino passt de bal met de wreef. Daar is Raczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Audino rent richting de bal. Audino geeft de bal voor. Bradu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnica Warszawa 64%, dolanka hooligans 36%.
Winnica Warszawa - dolanka hooligans 0:3