Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dolanka hooligans Ab Eternum
555 Tactiek kkk
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 45.6
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


11e minuut.
Daar is Əlizadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jedinger onderschept slim de pass. Jedinger passt de bal zonder na te denken. Knapík rent richting de bal. Knapík haalt uit met een fantastische trap. Čeleda bokst de bal weg.

28e minuut.
Kaesbauer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Əlizadə de bal. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə verovert de bal door een tackle van achteren. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap. Fylkesnes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Knapík passt de bal zonder na te denken. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esteves krijgt een gele kaart. Gallatin raakt geblesseerd tijdens het duel. Trahman met een snel genomen vrije trap. Gallatin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dolanka hooligans 60%, Ab Eternum 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dolanka hooligans - Ab Eternum 0:0

51e minuut.
Knapík verovert de bal door een tackle van achteren. Giorgino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knapík. Knapík krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Giorgino geeft de bal voor. Trahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bradu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kaesbauer passt de bal met de wreef. Audino speelt de bal door. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Esteves met een snelle inworp. Chitlyn rent richting de bal. Kaesbauer onderschept slim de pass. Kaesbauer geeft de bal voor. Əlizadə maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kaesbauer is nu in balbezit. Kaesbauer geeft de bal voor. Nezbeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Fylkesnes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Namdar geeft de bal voor. Inworp. Jedinger met een snelle inworp. Gallatin rent richting de bal. Gallatin draait met de bal, schiet en ... Čeleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Jedinger passt de bal in één keer door. Trahman rent richting de bal. Trahman passt de bal in één keer door. Gallatin is nu in balbezit. Gallatin haalt uit met een fantastische trap. Čeleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dolanka hooligans 47%, Ab Eternum 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dolanka hooligans - Ab Eternum 0:0