Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnica Warszawa Chłopcy z Reymonta
532 second Tactiek Taktyka 001
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 56.1
good Schieten solid
adequate Passen excellent
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Daar is Ochocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade rent richting de bal. Andrade passt de bal met de wreef. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap. Carannante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Jork verovert de bal door een tackle van achteren. Jork geeft een lange en hoge pass. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi draait met de bal, schiet en ... Carannante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Chłopcy z Reymonta 0:1

14e minuut.
Bărzoi geeft de bal voor. Ylikallio rent richting de bal. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade draait met de bal, schiet en ... Carannante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Chłopcy z Reymonta 0:2

19e minuut.
Drzymont bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymont passt de bal in één keer door. Ylikallio heeft problemen om de bal te vangen. Andrade onderschept slim de pass. Andrade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jork zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Changjin speelt de bal door. Jork geeft een hoge lob. Bărzoi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Changjin kopt de bal weg. Ochocki heeft problemen om de bal te vangen. Andrade onderschept slim de pass. Andrade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Chłopcy z Reymonta 0:3

30e minuut.
Perna Bamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Perna Bamba passt de bal zonder na te denken. Terenas is nu in balbezit. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Simon onderschept slim de pass. Galisch verovert de bal door een tackle van achteren. Galisch passt de bal in één keer door. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Benjaminsen met een sublieme pass. Drzymont is nu in balbezit. Drzymont passt de bal in één keer door. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ochocki geeft een lange en hoge pass. Vledder is nu in balbezit. Vledder passt de bal zonder na te denken. Jork is nu in balbezit. Jork speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnica Warszawa 59%, Chłopcy z Reymonta 41%.
Winnica Warszawa - Chłopcy z Reymonta 0:3

46e minuut.
Cosentini komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Changjin met een sublieme pass. Klungelig pakt Paolantoni de bal. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi draait met de bal, schiet en ... Ochocki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Chłopcy z Reymonta 0:4

60e minuut.
Denis controleert de bal met de borst. Mihnea is nu in balbezit. Changjin geeft de bal voor. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teodoru komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Carannante probeert naar een medespeler te passen. Brożek kopt de bal weg. Paolantoni heeft problemen om de bal te vangen. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Changjin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihnea. Changjin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Changjin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Teodoru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Chłopcy z Reymonta 0:5

72e minuut.
Šperk kopt de bal weg. Galisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Perna Bamba is nu in balbezit. Teodoru onderschept slim de pass. Teodoru passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Chłopcy z Reymonta 0:6

78e minuut.
Denis verovert de bal door een tackle van achteren. Denis geeft een lange en hoge pass. Ochocki kopt de bal weg. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel. Carannante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simon rent richting de bal. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Perna Bamba probeert naar een medespeler te passen. Brożek rent richting de bal. Brożek passt de bal zonder na te denken. Brogle bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogle geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnica Warszawa 54%, Chłopcy z Reymonta 46%.
Winnica Warszawa - Chłopcy z Reymonta 0:6