Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Momento Fratello Ab Eternum
bruh testing Tactiek kkk
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Ferestrău geeft de bal voor. Tavano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tărşolea. Tavano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tavano kan niet meer verder spelen. Wypyszczak komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Biaggi speelt de bal door. Martinů rent richting de bal. Martinů passt de bal zonder na te denken. Ambroziak is nu in balbezit. Ambroziak draait met de bal, schiet en ... Fylkesnes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Jedinger kopt de bal weg. Hinkelmann is nu in balbezit. Beletti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beletti krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Simonović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rugamas met een snelle inworp. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momento Fratello 60%, Ab Eternum 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Momento Fratello - Ab Eternum 0:0

64e minuut.
Klungelig pakt Simonović de bal. Knapík rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biaggi. Knapík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Knapík wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Olechowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Chitlyn speelt de bal door. Daar is Hinkelmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinkelmann geeft een lange en hoge pass. Gallatin rent richting de bal. Gallatin haalt uit met een fantastische trap. Olechowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Nezbeda passt de bal zonder na te denken. Martinů probeert naar een medespeler te passen. Ambroziak is nu in balbezit. Ambroziak draait met de bal, schiet en ... Fylkesnes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Momento Fratello - Ab Eternum 1:0

86e minuut.
Grzmot passt de bal met de wreef. Martinů rent richting de bal. Chitlyn begaat een overtreding. Chitlyn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momento Fratello 39%, Ab Eternum 61%.
Momento Fratello - Ab Eternum 1:0