Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Paulo dolanka hooligans
nowa Tactiek 555
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 53.8
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
de Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Skwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara geeft de bal voor. Wrockowiak is nu in balbezit. Wrockowiak haalt uit met een fantastische trap. Čeleda bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Bradu de bal. Skwara is nu in balbezit. Skwara passt de bal met de wreef. Wrockowiak is nu in balbezit. Wrockowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Raczkowski geeft een lange en hoge pass. Harutyunyan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karakula. Karakula krijgt een gele kaart. Harutyunyan raakt geblesseerd tijdens het duel. de Guzmán met een snel genomen vrije trap. Wrockowiak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - dolanka hooligans 1:0

19e minuut.
Namdar kopt de bal weg. Karakula heeft problemen om de bal te vangen. Skwara probeert naar een medespeler te passen. Wrockowiak is nu in balbezit. Wrockowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Karakula kopt de bal weg. Klungelig pakt Prevost de bal. Əlizadə rent richting de bal. Əlizadə draait met de bal, schiet en ... Gałus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sao Paulo - dolanka hooligans 1:1

27e minuut.
Giorgino geeft een lange en hoge pass. de Guzmán kan de bal niet met de borst controleren. Audino met een sublieme pass. Əlizadə is nu in balbezit. Əlizadə haalt uit met een fantastische trap. Gałus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kaesbauer speelt de bal door. Dimofte heeft problemen om de bal te vangen. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel. Gałus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - dolanka hooligans 1:2

33e minuut.
Skwara met een sublieme pass. Klungelig pakt Wrockowiak de bal. Karakula maakt een afschuwelijke overtreding. Karakula is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Kaesbauer heeft problemen om de bal te vangen. Kaesbauer speelt de bal door. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə schiet op doel. Gałus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - dolanka hooligans 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 57%, dolanka hooligans 43%.
FC Sao Paulo - dolanka hooligans 1:3

47e minuut.
de Guzmán met de inworp. Skwara rent richting de bal. Skwara geeft de bal voor. Wrockowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrockowiak haalt uit met een fantastische trap. Čeleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ural is nu in balbezit. Ural haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - dolanka hooligans 2:3

50e minuut.
Piola met de inworp. Raczkowski is nu in balbezit. Skwara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raczkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Raczkowski kan niet meer verder spelen. Esteves komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Audino rent richting de bal. Audino geeft een lange en hoge pass. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə schiet op doel. Gałus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - dolanka hooligans 2:4

74e minuut.
Daar is de Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlizadə is nu in balbezit. Əlizadə passt de bal met de wreef. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Piola met de inworp. Skwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara geeft de bal voor. Ural krijgt zijn hoofd ertegen. Čeleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 36%, dolanka hooligans 64%.
FC Sao Paulo - dolanka hooligans 2:4