Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chłopcy z Reymonta FC SZMACIOKI RYBNIK
Taktyka 001 Tactiek OFE
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 43
solide Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Jork is nu in balbezit. Jork passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bărzoi de bal. Dwulicy speelt de bal door. Jork geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Drzymont rent richting de bal. Drzymont passt de bal met de wreef. Galisch probeert naar een medespeler te passen. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi schiet op doel. Csákányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Roheline is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bărzoi. Roheline raakt geblesseerd tijdens het duel. Dwulicy met een snel genomen vrije trap. Graf is nu in balbezit. Vledder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vledder krijgt een gele kaart. Graf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Negoiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jork speelt de bal door. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chaviano. Chaviano krijgt een gele kaart. Bărzoi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Słonina stond buitenspel. Benjaminsen neemt vlug de vrije trap. Bussoli kan de bal niet met de borst controleren. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Drzymont passt de bal in één keer door. Jork rent richting de bal. Jork met een sublieme pass. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Denis bereikt de bal nog maar net als eerste. Denis geeft een lange en hoge pass. Chaviano kan de bal niet met de borst controleren. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade draait met de bal, schiet en ... Csákányi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Jork met een snelle inworp. Changjin rent richting de bal. Changjin probeert naar een medespeler te passen. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chłopcy z Reymonta 37%, FC SZMACIOKI RYBNIK 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chłopcy z Reymonta - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:0

60e minuut.
Changjin rent richting de bal. Changjin geeft een lange en hoge pass. Daar is Vidaurreta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teodoru komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Drzymont geeft een hoge lob. Roheline rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teodoru. Teodoru krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Ostrčil met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jork neemt de hoekschop. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Teodoru rent richting de bal. Roheline begaat een overtreding. Teodoru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jork met een snel genomen vrije trap. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chłopcy z Reymonta 35%, FC SZMACIOKI RYBNIK 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chłopcy z Reymonta - FC SZMACIOKI RYBNIK 0:0