Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SZMACIOKI RYBNIK Chłopcy z Reymonta
OFE Tactiek Taktyka 001
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 54
redelijk Schieten goed
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Galisch heeft problemen om de bal te vangen. Ostrčil is nu in balbezit. Met opzet legt Galisch zijn tegenspeler op de grond. Galisch krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Negoiu passt de bal in één keer door. Baixenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Jork bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixenc verovert de bal door een tackle van achteren. Baixenc geeft een hoge lob. Gars bokst de bal weg. Graf is nu in balbezit. Graf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZMACIOKI RYBNIK - Chłopcy z Reymonta 1:0

6e minuut.
Graf rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bărzoi. Graf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dwulicy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Graf kopt de bal weg. Baixenc rent richting de bal. Baixenc geeft een hoge lob. Gars bokst de bal weg.

10e minuut.
Galisch controleert de bal met de borst. Galisch speelt de bal door. Jork rent richting de bal. Jork geeft een lange en hoge pass. Bărzoi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Changjin speelt de bal door. Andrade is nu in balbezit. Bussoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bussoli krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ostrčil controleert de bal met de borst. Ostrčil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Negoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiu haalt uit met een fantastische trap. Gars werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Negoiu probeert naar een medespeler te passen. Słonina rent richting de bal. Słonina passt de bal zonder na te denken. Baixenc is nu in balbezit. Baixenc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Drzymont speelt de bal door. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade passt de bal zonder na te denken. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SZMACIOKI RYBNIK - Chłopcy z Reymonta 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZMACIOKI RYBNIK 47%, Chłopcy z Reymonta 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SZMACIOKI RYBNIK - Chłopcy z Reymonta 1:1

55e minuut.
Jork zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bărzoi kan de bal niet met de borst controleren. Vidaurreta onderschept slim de pass. Vidaurreta geeft een lange en hoge pass. Vledder geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Vidaurreta kopt de bal weg. Klungelig pakt Negoiu de bal. Negoiu speelt de bal door. Graf is nu in balbezit. Graf draait met de bal, schiet en ... Gars verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodoru komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Drzymont passt de bal in één keer door. Galisch rent richting de bal. Galisch passt de bal met de wreef. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Csákányi bokst de bal weg. Daar is Chaviano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZMACIOKI RYBNIK - Chłopcy z Reymonta 1:2

79e minuut.
Drzymont geeft de bal voor. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru passt de bal zonder na te denken. Daar is Jork, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jork geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jork rent richting de bal. Jork probeert naar een medespeler te passen. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ... Csákányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZMACIOKI RYBNIK - Chłopcy z Reymonta 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZMACIOKI RYBNIK 64%, Chłopcy z Reymonta 36%.
FC SZMACIOKI RYBNIK - Chłopcy z Reymonta 1:3