Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bobry Winnica Warszawa
Hala Madrid Tactiek 532 second
35% Balbezit 65%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.6 gemiddelde waardering 44.8
redelijk Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Inworp. Słowikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brożek geeft een lange en hoge pass. Mihnea krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

11e minuut.
Brogle passt de bal in één keer door. Brożek is nu in balbezit. Brożek passt de bal zonder na te denken. Terenas heeft problemen om de bal te vangen. Mihnea is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea rent richting de bal. Mihnea met een sublieme pass. Terenas is nu in balbezit. Terenas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Brogle rent richting de bal. Brogle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skarżyński de bal. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho bokst de bal weg.

21e minuut.
Perna Bamba met een sublieme pass. Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski geeft de bal voor. Daar is Mihnea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihnea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Mihnea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brogle is nu in balbezit. Brogle met een sublieme pass. Brożek is nu in balbezit. Brożek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Brogle met de inworp. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon speelt de bal door. Terenas rent richting de bal. Terenas schiet op doel. Sylvinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Słowikowski met een sublieme pass. Wojdała geeft een hoge lob. Daar is Terenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihnea rent richting de bal. Mihnea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Erenoğlu kopt de bal weg. Ylikallio heeft problemen om de bal te vangen. Mandi is nu in balbezit. Mandi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - Winnica Warszawa 1:0

42e minuut.
Doeltrap. Sylvinho met een harde bal richting middenveld. Brogle kopt de bal weg. Klungelig pakt Mihnea de bal. Mihnea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 73%, Winnica Warszawa 27%.
FC Bobry - Winnica Warszawa 1:0

46e minuut.
Cosentini komt het veld opgelopen. Brożek met een sublieme pass. Daar is Cosentini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosentini met een sublieme pass. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea schiet op doel. Sylvinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Mandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin speelt de bal door. Putscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Putscher geeft de bal voor. Simon onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Brogle met de inworp. Brożek controleert de bal met de borst. Brożek met een sublieme pass. Cosentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosentini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Simon passt de bal met de wreef. Brogle bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogle speelt de bal door. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Simon de bal. Simon met een sublieme pass. Cosentini rent richting de bal. Mihnea rent richting de bal. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Cosentini is nu in balbezit. Cosentini passt de bal met de wreef. Perna Bamba probeert naar een medespeler te passen. Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski geeft een hoge lob. Sylvinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski passt de bal met de wreef. Brogle probeert naar een medespeler te passen. Brożek is nu in balbezit. Brożek haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho bokst de bal weg. Cosentini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bobry - Winnica Warszawa 1:1

77e minuut.
Brożek passt de bal in één keer door. Cosentini rent richting de bal. Cosentini met een sublieme pass. Brożek is nu in balbezit. Brożek draait met de bal, schiet en ... Sylvinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bobry - Winnica Warszawa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bobry 69%, Winnica Warszawa 31%.
FC Bobry - Winnica Warszawa 1:2