Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnica Warszawa FC Bobry
532 second Tactiek Hala Madrid
66% Balbezit 34%
22% Spel op eigen helft 78%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.3 gemiddelde waardering 39
good Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen good


16e minuut.
Brogle met een sublieme pass. Słowikowski heeft problemen om de bal te vangen. Słowikowski passt de bal met de wreef. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Wojdała onderschept slim de pass. Perna Bamba verovert de bal door een tackle van achteren. Perna Bamba passt de bal in één keer door. Brożek rent richting de bal. Brożek draait met de bal, schiet en ... Sylvinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Wojdała geeft een lange en hoge pass. Mariona is nu in balbezit. Klungelig pakt Mariona de bal. Mariona haalt uit met een fantastische trap. Carannante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - FC Bobry 0:1

32e minuut.
Słowikowski probeert naar een medespeler te passen. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek passt de bal zonder na te denken. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Brogle met een sublieme pass. Brożek is nu in balbezit. Brożek passt de bal in één keer door. Terenas rent richting de bal. Terenas draait met de bal, schiet en ... Sylvinho bokst de bal weg.

44e minuut.
Sylvinho met een harde bal richting middenveld. Simon rent richting de bal. Simon probeert naar een medespeler te passen. Słowikowski is nu in balbezit. Słowikowski geeft een hoge lob. Sylvinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Terenas rent richting de bal. Paal! Mihnea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Winnica Warszawa - FC Bobry 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnica Warszawa 21%, FC Bobry 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Winnica Warszawa - FC Bobry 1:1

46e minuut.
Cosentini komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mihnea passt de bal met de wreef. Perna Bamba is nu in balbezit. Perna Bamba met een sublieme pass. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cosentini rent richting de bal. Wojdała legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cosentini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Brożek neemt zijn aanloop. Sylvinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - FC Bobry 2:1

65e minuut.
Simon met een sublieme pass. Brogle bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogle met een sublieme pass. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Słowikowski speelt de bal door. Pozowski verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Słowikowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mihnea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sylvinho trapt de bal weg. Brogle kopt de bal weg. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Brogle bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogle geeft de bal voor. Daar is Skarżyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea draait met de bal, schiet en ... Sylvinho bokst de bal weg.

81e minuut.
Brogle met een sublieme pass. Słowikowski speelt de bal door. Wojdała is nu in balbezit. Cosentini verovert de bal door een tackle van achteren. Cosentini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnica Warszawa 24%, FC Bobry 76%.
Winnica Warszawa - FC Bobry 2:1