Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Zagłębie Sosnowiec` MCKS Czeladź
att 433 Tactiek Główna
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
53.5 gemiddelde waardering 50.1
solide Schieten solide
solide Passen goed
formidabel Verdedigen solide


3e minuut.
Kocabıyık geeft de bal voor. Mikuta kan de bal niet met de borst controleren. Jastrzębski is nu in balbezit. Mikuta verovert de bal door een tackle van achteren. Mikuta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kazlavicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Trzeciakiewicz met een sublieme pass. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Wielgus geeft een hoge lob. Jaworowski rent richting de bal. Jaworowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Podgórny de bal. Podgórny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Iloniak verovert de bal door een tackle van achteren. Iloniak passt de bal in één keer door. Papyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba onderschept slim de pass. Gruba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Trzeciakiewicz geeft een hoge lob. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Takeshi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Podgórny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Podgórny neemt de penalty, wat een uithaal! Paal! Podgórny rent richting de bal. Podgórny haalt uit met een fantastische trap. Berchtold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Wielgus verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus geeft een hoge lob. Daar is Takeshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - MCKS Czeladź 1:0

30e minuut.
Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciakiewicz onderschept slim de pass. Trzeciakiewicz geeft een lange en hoge pass. Podgórny krijgt zijn hoofd ertegen. Berchtold werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - MCKS Czeladź 2:0

43e minuut.
Podgórny is nu in balbezit. Papyan rent richting de bal. Gruba onderschept slim de pass. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Zagłębie Sosnowiec` 32%, MCKS Czeladź 68%.
`Zagłębie Sosnowiec` - MCKS Czeladź 2:0

47e minuut.
Kazlavicki rent richting de bal. Dworzańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzańczyk geeft een lange en hoge pass. Podgórny rent richting de bal. Podgórny haalt uit met een fantastische trap. Berchtold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Arent speelt de bal door. Trzeciakiewicz is nu in balbezit. Trzeciakiewicz passt de bal met de wreef. Podgórny rent richting de bal. Podgórny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Avarkeszi geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arent zal de hoekschop nemen. Daar is Papyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berchtold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Trzeciakiewicz kopt de bal weg. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny is nu in balbezit. Podgórny draait met de bal, schiet en ... Berchtold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - MCKS Czeladź 3:0

83e minuut.
Inworp. Toslada komt het veld opgelopen. Manukyan komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Toslada is nu in balbezit. Toslada geeft een hoge lob. Wielgus kopt de bal weg. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloniak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Jaworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaworowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Kocabıyık de bal. Podgórny neemt de penalty, wat een uithaal! Berchtold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny haalt uit met een fantastische trap. Berchtold bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Zagłębie Sosnowiec` 45%, MCKS Czeladź 55%.
`Zagłębie Sosnowiec` - MCKS Czeladź 3:0