Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MCKS Czeladź Artmedia Poznań
Główna Tactiek kojaktag2
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.8 gemiddelde waardering 49.8
very good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


7e minuut.
Gajtkowski kopt de bal weg. Bendt Skov-Nielsen heeft problemen om de bal te vangen. van Zwieten bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuta is nu in balbezit. Mikuta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Kazlavicki geeft een hoge lob. Avarkeszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Avarkeszi passt de bal in één keer door. Kazlavicki rent richting de bal. Kazlavicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Pazzini kopt de bal weg. Rigaud met een sublieme pass. Kłos met een sublieme pass. Klungelig pakt Lisień de bal. Lisień schiet op doel. Berchtold bokst de bal weg.

23e minuut.
Booth heeft problemen om de bal te vangen. Lisień is nu in balbezit. Lisień met een sublieme pass. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos draait met de bal, schiet en ... Berchtold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Rembrak met de inworp. Kazlavicki is nu in balbezit. van Zwieten legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Zwieten krijgt een gele kaart. Kazlavicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kazlavicki neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MCKS Czeladź - Artmedia Poznań 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCKS Czeladź 55%, Artmedia Poznań 45%.
MCKS Czeladź - Artmedia Poznań 1:0

46e minuut.
von Holtei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Toslada komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Toslada geeft de bal voor. Bendt Skov-Nielsen met een sublieme pass. Daar is van Zwieten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazlavicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazlavicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pazzini rent richting de bal. Avarkeszi begaat een overtreding. Pazzini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Haremza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lisień rent richting de bal. Lisień schiet op doel. Na een snelle pass probeert Takeshi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kłos met een sublieme pass. Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisień passt de bal in één keer door. Kłos is nu in balbezit. Kłos haalt uit met een fantastische trap. Berchtold bokst de bal weg.

61e minuut.
Rigaud geeft een lange en hoge pass. Pazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzini passt de bal zonder na te denken. Lisień rent richting de bal. Lisień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MCKS Czeladź - Artmedia Poznań 1:1

64e minuut.
Rigaud is nu in balbezit. Rigaud geeft een hoge lob. Inworp. Pazzini met de inworp. Haremza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Berchtold met een harde bal richting middenveld. Kazlavicki kopt de bal weg. Bendt Skov-Nielsen rent richting de bal. Bendt Skov-Nielsen passt de bal met de wreef. Kordecki heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pazzini controleert de bal met de borst. Booth probeert naar een medespeler te passen. Rembrak probeert naar een medespeler te passen. Kazlavicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazlavicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manukyan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Pazzini is nu in balbezit. Avarkeszi verovert de bal door een tackle van achteren. Haremza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haremza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCKS Czeladź 54%, Artmedia Poznań 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MCKS Czeladź - Artmedia Poznań 1:1