Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeamGirl TITILIVI X
4-1-2-1-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 33.5
very good Schieten average
excellent Passen poor
very good Verdedigen average


2e minuut.
Perez met een sublieme pass. Luźny kopt de bal weg. Klungelig pakt Hraško de bal. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Sarantidis controleert de bal met de borst. Sarantidis passt de bal met de wreef. Buscan rent richting de bal. Buscan schiet op doel. Perez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - TITILIVI X 1:0

6e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny probeert naar een medespeler te passen. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Buscan is nu in balbezit. Hraško rent richting de bal. Hraško passt de bal met de wreef. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Buscan haalt uit met een fantastische trap. Kamúch kopt de bal weg. Wojda probeert de bal aan de voet te houden. Sarantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantidis schiet op doel. Perez bokst de bal weg.

27e minuut.
Valencia passt de bal zonder na te denken. Sarantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamúch is nu in balbezit. Sarantidis verovert de bal door een tackle van achteren. Sarantidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - TITILIVI X 2:0

45e minuut.
Luźny rent richting de bal. Buscan kan de bal niet met de borst controleren. Buscan passt de bal met de wreef. Sarantidis is nu in balbezit. Sarantidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - TITILIVI X 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamGirl 23%, TITILIVI X 77%.
TeamGirl - TITILIVI X 3:0

48e minuut.
Hristojević met een sublieme pass. Turtă met een sublieme pass. Klungelig pakt Valencia de bal. Valencia geeft een hoge lob. Sarantidis probeert de bal aan de voet te houden. Perez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sarantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantidis haalt uit met een fantastische trap. Perez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kamúch geeft een hoge lob. Bohl is nu in balbezit. Bohl passt de bal met de wreef. Luźny is nu in balbezit. Luźny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Louwette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantzau verovert de bal door een tackle van achteren. Rantzau geeft de bal voor. Sarantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantidis haalt uit met een fantastische trap. Perez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Gerault geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buscan kopt de bal weg. Kamúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantidis onderschept slim de pass. Sarantidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - TITILIVI X 4:0

57e minuut.
Sarantidis met een sublieme pass. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galina onderschept slim de pass. Sarantidis onderschept slim de pass. Sarantidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Luźny rent richting de bal. Luźny passt de bal zonder na te denken. Bohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohl geeft de bal voor. Kamúch kopt de bal weg. Perez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Turtă geeft een lange en hoge pass. Valencia kopt de bal weg. Kehler kan de bal niet met de borst controleren. Sarantidis is nu in balbezit. Sarantidis draait met de bal, schiet en ... Perez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Galina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerault onderschept slim de pass. Gerault probeert naar een medespeler te passen. Buscan rent richting de bal. Buscan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sarantidis heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - TITILIVI X 5:0

73e minuut.
Luźny passt de bal met de wreef. Bohl met een sublieme pass. Valencia speelt de bal door. Buscan rent richting de bal. Buscan schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Galina geeft een hoge lob. Inworp. Gerault met een snelle inworp. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Salach verovert de bal door een tackle van achteren. Luźny onderschept slim de pass. Luźny passt de bal zonder na te denken. Sarantidis rent richting de bal. Sarantidis haalt uit met een fantastische trap. Perez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sarantidis is nu in balbezit. Sarantidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - TITILIVI X 6:0

79e minuut.
Bohl kopt de bal weg. Buscan heeft problemen om de bal te vangen. Luźny rent richting de bal. Luźny schiet op doel. Perez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - TITILIVI X 7:0

81e minuut.
Sarantidis rent richting de bal. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantidis verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Luźny de bal. Luźny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wojda controleert de bal met de borst. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia geeft een lange en hoge pass. Buscan rent richting de bal. Buscan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - TITILIVI X 8:0

86e minuut.
Rantzau verovert de bal door een tackle van achteren. Rantzau speelt de bal door. Sarantidis rent richting de bal. Sarantidis schiet op doel. Kamúch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perez bokst de bal weg.

88e minuut.
Rantzau heeft problemen om de bal te vangen. Rantzau probeert naar een medespeler te passen. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hraško de bal onder controle te krijgen. Perez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Valencia neemt de hoekschop. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan draait met de bal, schiet en ... Hraško probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamGirl - TITILIVI X 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamGirl 16%, TITILIVI X 84%.
TeamGirl - TITILIVI X 9:0