Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GOLD Eagles FC FAWORYCI
nevada2 Tactiek 3-5-2
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 59.5
solid Schieten formidable
very good Passen good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Medoń probeert de bal met de borst te controleren. Zátrok verovert de bal door een tackle van achteren. Zátrok passt de bal met de wreef. Krzystyniak rent richting de bal. Krzystyniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Spyrka probeert naar een medespeler te passen. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański met een sublieme pass. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... Grimani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barceló zal de hoekschop nemen. Kulczycki kopt de bal weg. Krzystyniak heeft problemen om de bal te vangen. Krzystyniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GOLD Eagles - FC FAWORYCI 0:1

31e minuut.
Zátrok probeert naar een medespeler te passen. Żurański probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Zátrok de bal onder controle te krijgen. Barceló geeft een lange en hoge pass. Kulczycki krijgt zijn hoofd ertegen. Grimani bokst de bal weg.

32e minuut.
Pentus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pentus geeft de bal voor. Kulczycki geeft een hoge lob. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Parés verovert de bal door een tackle van achteren. Parés geeft een hoge lob. Krzystyniak kopt de bal weg. Żurański geeft een hoge lob. Kulczycki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krzystyniak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GOLD Eagles - FC FAWORYCI 0:2

44e minuut.
Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátrok onderschept slim de pass. Zátrok passt de bal in één keer door. Krzystyniak rent richting de bal. Krzystyniak haalt uit met een fantastische trap. Grimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GOLD Eagles 50%, FC FAWORYCI 50%.
FC GOLD Eagles - FC FAWORYCI 0:2

46e minuut.
Jaroszewski komt het veld opgelopen. Lambot komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Dolha is nu in balbezit. Koszucki is nu in balbezit. Koszucki passt de bal in één keer door. Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleski haalt uit met een fantastische trap. Endrődi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Pentus kopt de bal weg. Łabuński is nu in balbezit. Kulczycki begaat een overtreding. Łabuński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Łabuński kan niet meer verder spelen. Kulczycki met een sublieme pass. Babayalı komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kulczycki rent richting de bal. Zátrok is nu in balbezit. Zátrok passt de bal met de wreef. Krzystyniak is nu in balbezit. Krzystyniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Jaroszewski passt de bal met de wreef. Randa is nu in balbezit. Koszucki probeert naar een medespeler te passen. Dolha is nu in balbezit. Dolha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Linazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzystyniak rent richting de bal. Krzystyniak probeert naar een medespeler te passen. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Pentus geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bożyk de bal onder controle te krijgen. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Manuszewski speelt de bal door. Feddersen rent richting de bal. Feddersen geeft de bal voor. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jaroszewski rent richting de bal. Dolha rent richting de bal. Dolha passt de bal zonder na te denken. Waleski rent richting de bal. Waleski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kulczycki passt de bal met de wreef. Linazza rent richting de bal. Krzystyniak verovert de bal door een tackle van achteren. Krzystyniak draait met de bal, schiet en ... Lambot probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Randa rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Randa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Waleski maakt een snoekduik en kopt de bal. Endrődi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GOLD Eagles - FC FAWORYCI 1:2

84e minuut.
Kulczycki rent richting de bal. Barceló rent richting de bal. Kulczycki probeert naar een medespeler te passen. Krzystyniak is nu in balbezit. Krzystyniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GOLD Eagles 50%, FC FAWORYCI 50%.
FC GOLD Eagles - FC FAWORYCI 1:2