Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twórcownia Lach lamusy
3-5-2.b Tactiek new
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 58.3
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Hoftun controleert de bal met de borst. Dabradziejus onderschept slim de pass. Güneştepe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Güneştepe krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Dabradziejus raakt geblesseerd tijdens het duel. Wyczałkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kmita heeft problemen om de bal te vangen. Houtkoper speelt de bal door. Sánchez Pérez is nu in balbezit. Sánchez Pérez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoliú verovert de bal door een tackle van achteren. Güneştepe onderschept slim de pass. Güneştepe schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Kmita kopt de bal weg. Daar is Guadarrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadarrama passt de bal in één keer door. Kmita rent richting de bal. Kmita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Praśniewski passt de bal met de wreef. Cominotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama rent richting de bal. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita schiet op doel. van Hasselt bokst de bal weg. Kmita rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
van Hasselt speelt de bal door. Galeno rent richting de bal. Galeno passt de bal in één keer door. Hoftun rent richting de bal. Hoftun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Halicki kopt de bal weg. Steklý is nu in balbezit. Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Steklý verovert de bal door een tackle van achteren. Steklý geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bajamonte met een sublieme pass. Steklý rent richting de bal. Steklý passt de bal in één keer door. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Tilea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoftun rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Halicki heeft problemen om de bal te vangen. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski speelt de bal door. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cominotto verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - lamusy 1:0

41e minuut.
Steklý bereikt de bal nog maar net als eerste. Steklý geeft een hoge lob. Güneştepe kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoftun de bal. Hoftun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
van Hasselt probeert naar een medespeler te passen. Galeno rent richting de bal. Galeno speelt de bal door. Hoftun rent richting de bal. Hoftun schiet op doel. Tilea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twórcownia Lach 45%, lamusy 55%.
Twórcownia Lach - lamusy 1:0

48e minuut.
Hoftun speelt de bal door. Galeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeno probeert naar een medespeler te passen. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun schiet op doel. Tilea bokst de bal weg. Paal!

57e minuut.
Klungelig pakt Wyczałkowski de bal. Wyczałkowski passt de bal met de wreef. Guadarrama is nu in balbezit. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap. van Hasselt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - lamusy 2:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Busby komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roveda komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Halicki rent richting de bal. Wyczałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyczałkowski speelt de bal door. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wieża komt het veld opgelopen. Kačar komt het veld opgelopen. Villalobos komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Villalobos passt de bal zonder na te denken. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto rent richting de bal. Kmita verovert de bal door een tackle van achteren. Kmita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap. van Hasselt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - lamusy 3:0

82e minuut.
Prunea komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Steklý geeft een hoge lob. Kačar rent richting de bal. Tilea met een sublieme pass. Guadarrama is nu in balbezit. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap. van Hasselt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twórcownia Lach 62%, lamusy 38%.
Twórcownia Lach - lamusy 3:0